Estils 27/04/2021

Txell Miras i Escorpion, què podrem veure la segona jornada del 080

La setmana de la moda catalana se celebra de forma virtual per les restriccions imposades per la pandèmia

ARA
2 min
Una desfilada en una edició anterior del 080

BarcelonaAquest dimarts se celebra la segona jornada de desfilades virtuals del 080 Barcelona Fashion. Avui el dia començarà amb la nova proposta de la dissenyadora de Terrassa Txell Miras, un dels noms més potents del panorama independent català i una de les marques més fidels al 080. La dissenyadora presentarà el seu fashion film on es podrà descobrir la seva nova col·lecció a les 18 h i que es podrà veure, com totes les desfilades, a través de la web del 080 Barcelona Fashion.

Després serà el torn de Y_Como, la marca que han creat les germanes Cristina i Yolanda Pérez, les ànimes de Yolancris –la marca catalana d'alta costura que ha desfilat a París i ha vestit celebrities d'arreu del món–. En aquesta cas, la nova firma vol ser el laboratori de processos de les germanes Pérez on el què és important però el que a elles més els interessa és el com. Com crear, com imaginar, com fer les coses. Perquè és així, diuen, amb el com i amb la investigació i l'experimentació, que arriben al què.

Al vespre serà el torn de Paola Molet, una jove dissenyadora que debutarà al 080 amb la seva marca homònima que va néixer el novembre passat. La seguirà la desfilada d'Escorpion, una de les marques més veteranes i fidels de la passarel·la catalana. Creada el 1929, la firma és un referent en el sector del knitwear internacional gràcies al sofisticat disseny i els patrons clàssics de les seves col·leccions, i en aquesta ocasió ens presentarà les seves noves propostes per a la pròxima temporada.

Una de les propostes d'Escorpion de l'edició passada del 080

I per tancar la jornada es podrà veure de forma virtual la desfilada de Paloma Wool, la marca de la jove Paloma Lanna que vol ser un projecte d'exploració artística multidisciplinari que gira al voltant de l'acte de vestir-se. Una marca que no vol seguir els camins establerts de la indústria de la moda i que aposta per la producció local i limitada, sempre sostenible i creant xarxes de col·laboració entre creadors.

stats