Estils 11/02/2015

"Però què s'ha fet l'Uma Thurman?": la xarxa fa mofa de l'actriu després de la seva operació

Comparacions amb Sánchez-Camacho o Juan Carlos Monedero, els cartells de les seves pel·lícules manipulats… internet s'omple de mems i bromes sobre l'actriu

Ara
2 min
uma thurman meme

BarcelonaEra, per a molts i moltes, una icona. Evidentment, ja no ho és. L'operació d'Uma Thurman, l'última víctima mediàtica en la llarga llista de dones que lliuren els seus diners i la seva personalitat a un cirurgià plàstic a canvi d'un rostre inexpressiu i antiestètic, va caure aquest dilluns com una galleda d'aigua freda. "Tu també, Uma?" era la frase més repetida a internet, enmig de la consternació causada pel fet que una de les actrius més atractives dels últims anys s'hagués convertit en una mena d'androide mal acabat.

Però passada la consternació ha arribat la burla. El seu cirurgià plàstic li ha desfigurat aquell rostre que va enamorar milions de persones, fascinades pel seu magnetisme, perfectament capturat per Tarantino. Però les xarxes han fet aquest dimarts una cosa igualment cruel: mofar-se de la seva transformació. Internet s'ha vist inundat per mems i tota mena de bromes on, sota el titular 'Però què s'ha fet l'Uma Thurman?', apareixen tota mena d'imatges, des de sofàs fins a Juan Carlos Monedero, des de peixos monstruosos fins a Alícia Sánchez-Camacho. Un recordatori que les xarxes poden acabar sent molt més abrasives que un bisturí.

Aquí tenim l'Uma en versió Monedero (@OliverTuits)

thurman monedero

Aquí s'ha convertit en Esperanza Aguirre (@georgebest_)

thurman aguirre

Aquí en una de les senyoretes d'Avinyó de Picasso (@Petetekin)

thurman picasso

En un clàssic sofà Chester (@Sweetcidia)

thurman chester

Reconvertida en la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho (@Coponnnn)

thurman camacho

En un Modigliani (@AldaTelles)

thurman modigliani
stats