Miss Espanya surt de l'armari

Patricia Yurena, Miss Espanya als anys 2008 i 2013, mostra a Instagram la seva relació amb la DJ Vanesa Klein

La canària Patricia Yurena Rodríguez ha publicat a Instagram una foto en la qual mostra la relació que manté amb la cantant Vanesa Klein, una de les artistes més sol·licitades de l'escena 'house'. Yurena, Miss Espanya el 2008 i 2013 i primera dama d'honor en el certamen Miss Univers 2013, va difondre dimarts una imatge amb la cantant i DJ espanyola titulada 'Romeo and Juliet' en què les dues apareixen en actitud amorosa.

La mateixa instantània publicada ha estat compartida per Vanessa Klein amb el peu de foto "sense filtres amb Patricia Yurena" en els seus comptes d'Instagram i Twitter, xarxes socials en les quals totes dues han pujat diverses fotografies juntes.

Amb aquesta imatge, Patricia Yurena ha aconseguit 2.126 m'agrada i 473 comentaris, als quals ha reaccionat avui amb una nova imatge a Instagram en què diu: "Gràcies per tots els vostres comentaris". També ha escrit avui al seu compte de Twitter, en què assegura: "Vaig fer la publicació amb tota naturalitat i de forma impulsiva. Us agraeixo les mostres de suport".

Més continguts de