Gerard Piqué tanca la seva hamburgueseria

Tot i el tancament de Yours, Piqué estaria planejant un nou projecte de restauració

El negoci de restauració de Gerard Piqué ha abaixat la persiana, segons ha avançat el portal Vanitatis. L’hamburgueseria Yours, que estava situada a l’Eixample, ha tancat i el local ha estat posat en lloguer. L’any 2013 Piqué va crear l’empresa Bas Alimentaria juntament amb Noel Alimentaria i la càrnica Mas La Carrera per gestionar la incursió en el món de la restauració del futbolista del Barça.

Segons informa la publicació, el fins ara xef de Yours, Juanjo Mestre, ha obert un nou local en un centre comercial de Barcelona, aquest cop centrat en mandonguilles.

Tot i el tancament de Yours, Piqué estaria planejant un nou projecte de restauració, aquest cop en companyia de Tomás Tarruella, un dels empresaris de restauració més importants de Barcelona. Piqué i Tarruella s’han associat a través de l’empresa Lobobeach i, segurament, el nou restaurant se situarà a prop de la platja de Barcelona. Tarruella és el fundador d’En Compañía de Lobos, empresa propietària del restaurant Gallito, situat a la Barceloneta, i de Bosco de Lobos, al Colegio de Arquitectos de Madrid. A més, l’empresari és el gerent del Grup Tragaluz, que va fundar la seva mare i que gestiona restaurants com el Pez Vela.

Més continguts de