Ricardo Darín, acusat de "maltractament" per una actriu argentina

Valeria Bertuccelli va compartir repartiment amb l'actor en una obra que va acabar de sobte

L'actriu argentina Valeria Bertuccelli ha acusat el seu compatriota Ricardo Darín de "maltractament" i d'haver difós falsos rumors sobre ella. En una entrevista al canal argentí A24, Bertuccelli va assegurar que no va ser "tractada com volia" durant el temps en què va compartir escenari amb Darín amb l'obra 'Escenas de la vida conyugal' el 2013 i el 2014, i que va decidir anar-se'n perquè "no volia resistir cap classe de maltractament".

"No vull entrar en cap detall, crec que toca que ell reflexioni i demani disculpes", ha remarcat l'artista. La funció va resultar "molt difícil" per a l'actriu i, segons explica, pocs dies abans d'acabar l'agència de premsa li va demanar que expliqués en públic que als dos els havien sorgit pel·lícules i que l'obra no podia continuar.

No obstant això, en els mitjans va transcendir una altra cosa que ella va qualificar de "molt pitjor": que s'havia enamorat tant de Darín que no havia pogut evitar explicar-ho al seu marit, el cantant Vicentico, i que aquest "l'havia agafat d'una orella" i se l'havia "emportat de gira" perquè l'oblidés.

L'actor ha explicat en un programa de la cadena América que mentre treballaven junts van tenir "malentesos", sobre els quals després van parlar en privat. Després "van plorar, es van abraçar, van donar per superat l'episodi i van seguir endavant".

L'argentí, de 61 anys, ha subratllat que "estima i admira molt" l'actriu, i s'ha mostrat convençut que l'acusació sobre els maltractaments es deu al fet que ella "va malinterpretar" unes declaracions que va fer ell en una ràdio, quan, preguntat pel final de l'obra, va respondre que estava "molt enamorat" d'ella i de la seva família. Unes paraules que, va explicar, volien desmentir els rumors de tensions, i que segueix sostenint. Vista la reacció, sembla que no van caure gens bé a Bertuccelli.

"Si està molesta, li demano disculpes", ha conclòs Darín al respecte. La successora de Bertuccelli en la funció teatral va ser Érica Rivas, que va denunciar els mateixos problemes que la seva predecessora i que va publicar a les xarxes socials, al costat d'una foto de l'entrevista a l'actriu, el missatge: "Ets valenta. Ets bonica. Gràcies. Les teves paraules reparen".

Més continguts de