Justin Bieber té nòvia (i s'hi vol casar)

L'elegida és una neboda d'Alec Baldwin que últimament ha fet molta fortuna a les xarxes

El pas enrere que fa un temps va fer Justin Bieber en relació amb la seva fama i els seus mals hàbits sembla que ha tingut algunes conseqüències. Després que es fes encara més famós amb l'èxit de 'Purpose', el cantant canadenc es va endinsar en la religió per trobar un camí que l'allunyés de la multitud de problemes que havia tingut fins llavors amb els fans i amb les autoritats.

S'ha pres la nova vida tan seriosament en relació amb la religió que a vegades utilitza les seves xarxes per criticar implícitament algunes tradicions que s'han pervertit. Sense anar més lluny, la Setmana Santa passada escrivia: "Jesús ha canviat la meva vida. La Setmana Santa no tracta sobre un conillet de Pasqua. És un recordatori que el meu Jesús va morir a la creu pels meus pecats i després va ressuscitar derrotant la mort! Crec que això va passar de veritat i ho va canviar tot. Estic lliure de vergonya. Soc un fill del Déu més gran i ell em vol exactament per on soc, com soc i qui soc".

D'aquest nou Justin Bieber que vol semblar més centrat que temps enrere n'hem sabut que s'ha compromès per casar-se. Tot i això, no ho ha fet amb cap noia que hagi conegut a la parròquia on va regularment. El jove, de 24 anys, ha demanat matrimoni a Hailey Baldwin, filla d'un germà d'Alec Baldwin, i a qui coneix des de fa temps. Ara, però, és quan hauria saltat l'espurna amorosa entre Bieber i ella, que segons la web TMZ van començar a sortir fa només un mes.

La noia hauria rebut un anell de compromís amb una vistosa pedra clavada per segellar la promesa de matrimoni. Bieber l'hi va donar en un restaurant a les Bahames, on els agents de seguretat de l'artista haurien obligat els comensals a apagar els mòbils per evitar filtracions del moment, cosa que no han aconseguit.

Baldwin, de 21 anys, treballa majoritàriament de model. Al seu Instagram, on la segueixen més de 12 milions de persones, també promociona articles i firmes de moda.

Més continguts de