Ara Estiu 31/08/2016

La novel·la ‘Dime quién soy’ es convertirà en sèrie a Movistar+

És un dels 20 projectes de ficció que està desenvolupant la plataforma de Telefónica

Ara
1 min
La novel·la ‘Dime quién soy’ es convertirà en sèrie a Movistar+

BarcelonaEl bestseller de l’escriptora Julia Navarro Dime quién soy es traslladarà a la petita pantalla. Movistar+ prepara l’adaptació televisiva de la novel·la, que serà una sèrie dirigida per Fernando González Molina i coproduïda per Movistar+ i DLO Producciones. Navarro assessorarà el projecte, que es rodarà a Espanya, a l’Argentina i a diversos països d’Europa.

Dime quién soy convertirà en sèrie de televisió la història d’Amelia Garayoa, una dona que abandona el seu marit i el seu fill just abans que esclati la Guerra Civil. El llibre relata les peripècies de la protagonista pel convuls segle XX, des de la Segona República fins a la caiguda del mur de Berlín. La novel·la de Navarro s’ha publicat a països com els Estats Units, Holanda i Hongria. A Espanya se n’han venut més d’un milió d’exemplars.

Aquesta adaptació televisiva forma part dels 20 projectes que Movistar+ està desenvolupant amb l’objectiu d’estrenar entre sis i vuit sèries a partir del 2017. Entre les produccions que la plataforma de pagament té entre mans hi ha Vergüenza, un drama dirigit per Alberto Rodríguez, i La zona, un thriller policíac protagonitzat per Eduard Fernández.

stats