Ara Estiu 31/08/2017

Miss Regne Unit abandona perquè li van demanar que s'aprimés

“Tinc una talla 38, no estic grassa en absolut, estic en la mitjana", explica la model, de 28 anys

Ara
1 min
Miss Regne Unit abandona per pressions

BarcelonaLa model Zoeiy Smale, de 28 anys, va emportar-se la corona de Miss Regne Unit al mes de juny. Tot i això, després de poc més de dos mesos de regnat ha decidit abandonar i no participar en la final internacional de Miss Continents, a la qual acudeixen les guanyadores de cada país.

Tal com ha explicat la model al diari Daily Mail, tot va començar a torçar-se al juliol, quan membres de l’organització li haurien demanat que s’aprimés el màxim possible. “Tinc una talla 38, no estic grassa en absolut, estic en la mitjana. Com em poden demanar que perdi tot el pes possible per a la competició? És horrible i m’han fet sentir com una porqueria durant molt de temps”, ha explicat la jove, frustrada per l’actitud dels que l’haurien d’ajudar a guanyar.

Després d’aquell episodi, diu Smale que va decidir apartar-se un temps de forma no oficial per meditar què podia fer. “Estava tan enfadada que vaig decidir donar-me un temps”, explica al tabloide. Finalment, Smale ha decidit deixar-ho i fer sentir la seva veu per advertir futures concursants. “No crec que aquesta primesa sigui un model a seguir. No vull donar suport a una competició que faci això a la gent”, conclou.

stats