Ara Estiu 26/08/2021

La nova 8TV arrencarà amb un programa d'humor amb Toni Albà

El canal, comprat per l'empresari italià Pedrazzoli, començarà la nova programació el 30 d'agost

ARA
2 min
L'equip del nou programa de 8TV

La cadena privada catalana 8TV començarà una nova etapa el 30 d'agost amb Toni Albà i Frank Blanco com a presentadors estrella. El primer serà al capdavant de 8 de Notícies, un espai satíric sobre l'actualitat que s'emetrà cada vespre i que comptarà amb la participació de l'equip de l'Albà de bòlit, el programa que l'humorista feia fins ara TeveCat. Pel que fa a Blanco, conegut per haver conduït entre 2013 i 2019 el programa de La Sexta Zapeando, comandarà un espai diari de sobretaula que es dirà PAM (Programa Anti Migdiada) i que s'emetrà de 14.30 a 17.00. La intenció és que segueixi els passos d'Arucitys, que entre 2002 i 2018 va ser la columna vertebral de l'antiga 8TV. De fet, els dos programes compartiran alguns col·laboradors, com ara Laura Fa, que durant molt anys va formar part de l'equip d'Alfons Arús, ara a La Sexta.

Al març el Grupo Godó va anunciar la venda del seu canal de televisió a l'empresari italià Nicola Pedrazzoli, creador de Canal Català i, posteriorment, de TeveCat. Pedrazzoli, juntament amb l’advocat i expresident del Círculo Ecuestre Borja García-Nieto, va adquirir el múltiplex de Godó, que a més de 8TV incloïa Barça TV, BOM Cine i Fibracat TV. Al juliol, el Consell de l'Audiovisual de Catalunya va donar llum verda a l'operació. En les seves aventures televisives anteriors, Pedrazzoli ha apostat sempre per un entreteniment low cost i sembla que al nou 8TV –es conserva tant el nom com la imatge de marca– seguirà la mateixa estratègia amb l'ajuda d'alguns dels professionals vinculats a TeveCat.

La graella es completarà amb espais com Opina jove, un programa de debat per a joves presentat per Sergi Àlex; Directe Catalunya, dedicat a reportatges; la tertúlia esportiva d'Albert Lesan Curubito; i La Revolució Sexual, un programa de sexe presentat per Ares Teixidó.

stats