Alimentació

Hidrats de carboni per a tots

No són tan blancs ni són tan dolços... però sí aptes per a tots els membres de la família

Història dels 200 gustos de Nescafé i dels temps en què les Nespresso explotaven

Nestlé, la primera empresa d’alimentació del món, va aterrar a la Via Laietana de Barcelona fa 100 anys

Maniàtic amb el menjar

Bon Preu i un fons estranger es disputen la compra de Caprabo

Eroski, propietari de la cadena catalana, en demana 700 M€, però les ofertes estan lluny d’aquesta xifra

Menjar no és un esport de risc (i II)

Coca-Cola anuncia una reorganització de la plantilla i oferirà 4.000 baixes voluntàries

La companyia durà l'ajust als EUA, el Canadà i Puerto Rico, i preveu estendre'l a més països

Figues, la fruita que marca la fi de l’estiu

De color vermell intens a l’interior, poden menjar-se amb facilitat amb les mans per assaborir-ne amb més intensitat el gust. A la cuina, els xefs revelen les seves estratègies per col·locar-les en entrants, plats principals i postres

Obesitat infantil (II): diagnòstic i tractament

El problema és el desequilibri entre les calories ingerides i les que el cos consumeix

“Els nins són els clients més exigents que he tingut mai”

El xef treballa als fogons del menjador del CEIP Pere Rosselló i Oliver d’Alaró (Mallorca)

Obesitat infantil (I): concepte i freqüència

L’obesitat infantil pot tenir diferents causes

Menjar no és un esport de risc (I)

Cuinem en família: com es fa el pastís de maduixa?

Els germans Max i Charlotte Guilland Garriga expliquen com preparar-lo a casa

A l’estiu, aprofitem-ho tot!

Consells per no llençar aliments a l’hora de fer la compra, conservar-los millor i per reaprofitar ingredients a la nevera

El Banc d'Aliments de Barcelona alerta de la falta de provisions de cara a la tardor: "Estem en una situació límit"

Des de l'inici de la pandèmia han crescut un 40% les persones que reben ajuda alimentària cada mes

Cuinem en família: remenat de carxofes, espàrrecs i alls tendres

La jove Carlota Puigvert, filla de la cuinera Fina Puigdevall, explica com preparar el plat

Gallina Blanca canvia tota la cúpula

Artur Carulla deixa de ser-ne el president i el substitueix el conseller delegat de GBfoods

Cava català o Comtats de Barcelona? La polèmica, vista pels lectors de l'ARA

La nova denominació genera un intens debat entre els lectors del diari

El cava català es denominarà Comtats de Barcelona per diferenciar-se del de la resta d'Espanya

El Consell Regulador aprova per unanimitat la nova denominació per zones i subzones

La Fundació La Caixa recapta més de 700.000 euros per als Bancs d'Aliments

La campanya 'Cap llar sense aliments' ha servit per repartir 785 tones de menjar a Catalunya

Publicitat, refrescos i obesitat infantil

Els anuncis de refrescos i begudes ensucrades són un risc per a la salut infantil

Caprabo no remunta: les vendes tornen a caure un 13% i factura 790 M€

La filial del grup Eroski posarà en funcionament el seu centre logístic del Prat aquest juny

Li costa o és que no vol?

Avancem-nos a l’estiu fent gelats!

Llet, nata, aigua, sucre i aire, la base per aprendre a fer refrescants cremes casolanes

Confinament i estiu fan créixer el risc d'obesitat

El tancament d'escoles i les vacances propicien que els nens guanyin massa pes

Com seran els nous hàbits alimentaris?

Més higiene, productes de proximitat i cuinar més a casa, el llegat del confinament

Canvi radical a Cacaolat, que remodela tota la cúpula directiva

El motiu: la companyia vol ser "més ambiciosa, agressiva i moderna"

Cuinem en família: com es fan els 'pancakes' sense ou?

La família Llombart, amb la petita Martina com a protagonista, explica com preparar-ne a casa

Cuinem en família: com fer sushi?

La jove Íngrid Riera explica com fer-ne pas a pas

Estrès i por, la nova realitat de la feina al súper

L’afluència més alta i la falta de respecte d’alguns clients castiga els empleats a les botigues d’alimentació

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | Següent >