Alimentació

La fruita dels nostres somnis

Bon Preu expandeix el negoci de les electrolineres

El grup accelerarà el desplegament instal·lant 5 punts de recàrrega de vehicles elèctrics l'any vinent

Freixenet i Jaume Serra es revolten contra els plans de la DO de prestigiar el cava

Aquests productors, especialitzats en vendre cava a baix preu, creuen que perdran competitivitat

Ens quedarem sense sardina i seitó?

L’escalfament del Mediterrani fa encongir el peix blau i, junt amb altres factors, en fa disminuir la població

Fer pa a casa: més barat en preu, més costós en temps

Un pa de mig quilo fet a casa costa la meitat que si el compres en una fleca

Coca-Cola retira la seva línia de begudes vegetals

La companyia treu al mercat un nou 'pack' de llaunes més petites i envasat sense plàstic

Menys peix i verdura i més ous i carn

La venda de productes frescos a Espanya retrocedeix un 2% respecte al 2018

La Piara es passa al veganisme

L’empresa amb seu a Manlleu es renova amb la incorporació de productes ecològics

Els biberons

No hi ha un biberó ideal per a tots els nadons: el que va bé a un pot no ser adequat per a un altre

Com alimentar els fills esportistes

La consolidació dels hàbits alimentaris cal treballar-la des que els infants són ben petits. I més si practiquen esport de manera habitual

Pastas Gallo tanca la seu comercial de Barcelona i trasllada la plantilla a la fàbrica de Granollers

Amb aquest traspàs el nou propietari de la companyia vol retallar costos i reagrupar equips

El rei del pop que no és Michael Jackson

Fermín Pérez va obrir el primer restaurant O’Retorno l’any 1992; ara ja en té set on serveix 126.000 quilos d’aquest cefalòpode

Quins són els errors més comuns en els menús escolars?

Verdures insuficients i excés de precuinats, carn i postres ensucrats, els errors més freqüents

Detecten listèria en un lot de coquetes Mini Blinis de la cadena de supermercats Aldi

La companyia ha retirat el producte i demana als consumidors que l'han comprat que el tornin

El ressuscitador de marques

Alfons Subirana ha fet renéixer la popular orxata barcelonina Siper, i ara farà el mateix amb la de llet fresca Corele

La ceba feminista que no volia llençar menjar

La fundació Espigoladors premia els millors contes i idees per lluitar contra el malbaratament alimentari

Demà dimarts toca...

Podem destinar-hi el cap de setmana, les nits o els moments que vulguem, però com més ben pensats estiguin els menjars casolans, més possibilitats hi ha que la família segueixi una alimentació saludable i sostenible

La beguda catalana que redueix la fatiga amb minerals de l’Oceà Pacífic

Tres exdirectius de Danone, Schweppes i Coca-Cola són els ideòlegs d’Ocean52, una firma de refrescos sostenibles

La mel que segueix sent mel gràcies als ultrasons

La tecnologia dissenyada per Sonicat Systems manté l’aliment amb l’estètica que convenç el comprador sense que perdi les propietats

Nous tallers familiars a Món Sant Benet

Món Sant Benet renova l'oferta de tallers familiars

Barcelona serà capital mundial de l'alimentació sostenible el 2021

La ciutat acollirà la cimera del pacte de Milà per a nous models agroalimentaris

La kombutxa catalana que ha donat carbassa a les grans empreses

Una multinacional de refrescos i algunes grans superfícies han ofert a Vitea, sense èxit, que elabori la seva línia d’aquest te fermentat

La vencedora de les galetes Trias

Maria Trias, la primera dona que dirigeix l’empresa, ha superat la compra de la meitat de la companyia i cinc anys de caiguda de vendes

Donar menjar o transmetre conviccions?

Una dieta saludable per als més petits és el camí a seguir i el punt de consens i també de partida de les nombroses opcions alimentàries que hi ha. Però, més enllà de proporcionar una dieta saludable, els pares alimenten els fills en valors

Bimbo anuncia un ERO per a 290 treballadors a Espanya

El fabricant mexicà de brioixeria té una planta de producció a Granollers i oficines a Barcelona

Les exportacions catalanes de porc a la Xina es disparen un 80%

El país, principal consumidor mundial, ha obert les portes a més empreses per la pesta porcina africana

El saló de productes del mar més important del món es trasllada a Barcelona

El recinte firal de la Gran Via acollirà el Seafood Expo Global a partir de l'any 2021

El refresc per a esportistes que fugen dels sucres afegits

Les begudes isotòniques Raw Super Drink, amb fruites ecològiques, ja es distribueixen a gairebé tot l’Estat

Menjar massa pot anul·lar les neurones que generen la sacietat

Un estudi amb ratolins troba que després de dotze setmanes d’una dieta rica en greixos i sucres s’atenua la sensació de sacietat

El grup Costa Food compra Cárnicas Solà i La Nuncia, segons 'Expansión'

La companyia, propietària de Casademont, s'acosta així als 800 milions d'euros de volum de negoci

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Següent >

EDICIÓ PAPER 14/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF