conseller d'Afers Exteriors

Torra demana "solidaritat democràtica" als cònsols

El president reclama als diplomàtics "que facin el mateix que ja van fer amb Escòcia"

Torra i Bosch demanen als delegats del Govern a l'exterior que difonguin l'informe del grup de treball de l'ONU

El president creu que són una xarxa "necessària per fer front als desafiaments de l'Estat" 

Entrevista d'Antoni Bassas a Raül Romeva

Antoni Bassas entrevistarà en directe aquest divendres, a les 11 h, el conseller d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, Raül Romeva, un dels homes encarregats pel president Carles Puigdemont, juntament amb Oriol Junqueras, d'organitzar el referèndum la segona quinzena de setembre del 2017. Romeva també és el titular de la carpeta d'Exteriors del Govern, clau per internacionalitzar el procés i crear els vincles amb altres estats per al dia D i l'hora H. El conseller explicarà a l'ARA com, en els seus dos últims viatges, als Estats Units i a l'Argentina, l'estat espanyol ha intentat boicotejar la seva tasca d'explicar al món què està passant a Catalunya.

Entrevista d'Antoni Bassas a Raül Romeva

Aquest matí, en directe a l'Ara.cat, Antoni Bassas entrevista a Raül Romeva, conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència.

Raül Romeva, entrevistat per Antoni Bassas aquest divendres a les 9.30 h del matí

Raül Romeva, conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència serà entrevistat aquest divendres a les 9-30 en directe a l'ARA.cat per Antoni Bassas.

EDICIÓ PAPER 14/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF