Betette Mohamed, que treballa per a la companyia de taxis Rose Ride, davant del seu taxi a Nouakchott, Mauritània. Betette ha treballat per a l'empresa de taxis només per a dones Rose Ride durant els darrers set mesos i li agrada treballar només amb dones.
La jutge egípcia Iasmen Omar assisteix a la seva primera vista judicial a la seu del Consell d'Estat a Guiza, Egipte.
Saraswathi, una sabatera vídua, treballant a la seva botiga al costat de la carretera a Hyderabad, a l'Índia.
Un grup de dones treballadores dalt d'un vehicle per un carrer de Lahore, al Pakistan.
La brodadora i dissenyadora professional de vestuari aimara Yolanda Chambi, de quaranta-cinc anys, treballant al seu taller de Puno, al Perú.
Boury Mbaye, de cinquanta-un anys, davant del seu taxi al districte de Fann de Dakar. És l'última dona que encara treballa després del final del projecte 'Taxi Sisters' creat per Abdoulaye Wade el 2005 per a l'empoderament de les dones.
Alessia Baldassarri, de vint anys, que forma part d'un servei de repartiment només per a dones que pretén ajudar contra l'atur i la bretxa salarial de gènere, i fer que les dones se sentin més segures. A la foto, jugant a futbolí amb els seus companys mentre fan una pausa prop del Vaticà, a Roma.
Hilal Bibi, de 90 anys, fa olles de fang en un taller als afores de Karachi, al Pakistan.
Les treballadores d'Anganwadi participant en una manifestació a prop de la residència del ministre en cap de Delhi, Arvind Kejriwal, a Nova Delhi, per reclamar millors instal·lacions i condicions de treball per a les dones.
Aarthi Bai, una venedora vídua, treballant a la seva botiga a la carretera a Hyderabad, a l'Índia.
Dues dones marroquines preparant pa al poble de Tamarwoute, una part remota de les muntanyes de l'Atles del regne nord-africà.
Unes dones venent verdures en un mercat de Lahore, al Pakistan.
stats