Un grup de dones celebra el tercer aniversari del referèndum de Crimea en què el territori es va annexionar a Rússia. Simferopol, 16 de març de 2017.
Primer aniversari de la signatura del decret sobre l'annexió de Crimea per la Federació Russa. 18 de març de 2015, Sebastopol, Crimea.
Simpatitzants prorussos s'enfronten a simpatitzants pro ucraïnesos. Simferopol, 8 de març de 2014. Diversos centenars de manifestants pro ucraïnesos es manifesten pacíficament davant la base militar de la ciutat bloquejada pels soldats russos.
Manifestants pro ucraïnesos. Simferopol, 10 de març de 2014. Davant l'enfrontament entre les forces militars russes i ucraïneses a la península de Crimea, els líders mundials pressionen per a una solució diplomàtica. El referèndum el 16 de març de 2014 els donarà pas a la possibilitat de formar part de la Federació Russa.
Manifestants prorussos a prop d'un edifici del govern local i d'una estàtua de Lenin. 2 de març de 2014, Simferopol, Ucraïna. El nou govern d'Ucraïna ha fet una crida al Consell de Seguretat de les Nacions Unides per solicitar ajuda contra la creixent intervenció russa a Crimea, on milers de soldats russos haurien arribat en els últims dies.
Una dona sosté la bandera de la marina de guerra soviètica i un retrat de Stalin prop del monument de l'heroica defensa de Sebastopol (1941-1942). Crimea celebrar el primer aniversari del referèndum en què es va annexionar a la Federació Russa. 16 de març de 2015, Sebastopol, Crimea.
Un manifestant amb el bigoti pintat amb els colors de la bandera d'Ucraïna protesta davant l'ambaixada russa a Kíev contra l'annexió de Crimea ara fa tres anys. Ucraïna, 26 de febrer 2017.
Simpatitzants prorussos mostren la bandera taronja i negre del "valor militar rus" en una protesta antiamericana. Poques hores abans, soldats no identificats han rodejat el Parlament de Crimea. 1 de març de 2014, Simferopol, Ucraïna.
Una família prorussa es fa fotos amb els soldats no identificats que han pres posicions al voltant d'una base militar a Crimea. 2 de març de 2014, Perevalne, Ucraïna.
Manifestants prorussos davant l'edifici del Parlament de Crimea. 28 de febrer de 2014, Simferopol, Ucraïna. Segons els últims informes de premsa, els soldats russos han ocupat l'aeroport de la propera Sebastopol, mentre soldats no identificats han començat a arribar a l'Aeroport Internacional de Simferopol. Les tensions entre Rússia i el nou govern de Kíev es fan cada cop més evidents.
Cosacs durant la celebració del primer aniversari de la signatura del decret sobre l'annexió de Crimea per la Federació Russa. 18 de març de 2015, Sebastopol, Crimea.
Uns homes pesquen davant el buc ucraïnès Slavutych. 6 de març de 2014, Sevastopol, Ucraïna. Les naus russes estan a prop per evitar que el Slavutych i el Ternipol puguin sortir de port.
Un home toca l'acordió, pocs dies abans del referèndum, en un parc de la ciutat de Simferopol, Crimea. 5 de març de 2014.
Manifestants prorussos mostren pancartes de "Referèndum!" davant del consell regional de Sebastopol. 6 de març de 2014.
Uns homes col·loquen un cartell en favor del referèndum. 11 de març de 2014, Simferopol, Ucraïna.
Uns manifestants prorussos davant una estàtua de Lenin sostenint un retrat del líder soviètic i una bandera vermella. 11 de març de 2014, Simferopol, Ucraïna.
Dues noies ucraïneses sostenen cartells d'"Ucraïna no és Rússia" durant una protesta contra el referèndum a Crimea. 14 de març de 2014, Simferopol, Ucraïna.
Comença el recompte de vots en el dia del Referèndum. 16 de març de 2014, Bachchisaray, Ucraïna.
Parelles de ball a la plaça de Lenin. 17 de març de 2014, Simferopol, Ucraïna. Els votants de la península ucraïnesa de Crimea van votar majoritàriament en favor de l'annexió a la Federació Russa.
Manifestants pro ucraïnesos criden als manifestants prorussos durant una manifestació en favor de mantenir Crimea dins d'Ucraïna. 10 de març de 2014, Simferopol.
stats