"Ens han robat": indignació al Chelsea després de visitar el Madrid a la Champions femenina

Polèmic empat en l'estrena de la màxima competició europea a Valdebebas

ARA
Imatge del Madrid-Chelsea que es va jugar dimecres a Valdebebas.

BarcelonaEl Reial Madrid - Chelsea de la primera jornada de la Champions femenina va acabar amb paraules molt gruixudes de l'entrenadora de l'equip anglès a la sala de premsa. Contrariada per dues decisions arbitrals que, segons el seu el criteri, van perjudicar les seves futbolistes, Emma Hayes no es va estar de criticar la col·legiada del duel, Frida Mia Klarlund, que va assenyalar un penal sobre Athenea del Castillo quan la suposada infracció no va ser a dins de l'àrea i va anul·lar un gol per fora de joc que hauria suposat el 2-3. El partit va acabar amb empat a 2 i va patir els efectes de no tenir a punt el VAR, que en el futbol femení només entra en joc en instàncies avançades de la Champions o en un Mundial o Eurocopa.

"El penal no és penal perquè la jugada és fora de l'àrea. Ho he pogut veure des de la banqueta, que l'entrada no és dins. I em costa de creure que les àrbitres no ho hagin vist. També he de veure per què aquest gol al final no ha valgut. No hi havia ningú a prop i no sé per què pren la decisió d'anul·lar-lo per fora de joc. És vergonyós. Ha sigut Niamh? No. Sam Kerr ha molestat la portera? No, perquè estava a uns set metres de distància d'ella! Crec que hauríem d'haver guanyat per 1 a 3", va dir Hayes, que va concloure: "No recordo l'últim cop que ens van perjudicar tant. Ens han robat".

Emma Hayes donant instruccions ahir a Valdebebas.

El partit es va disputar a Valdebebas dimecres a la nit. Les madridistes es van avançar al marcador al minut 9 gràcies a una diana d'Olga Carmona, la gran protagonista de la final del Mundial que va guanyar Espanya a l'estiu. El Chelsea va capgirar el resultat primer mitjançant un gol de Niamh Charles al minut 40 i després, ja a la segona part, gràcies a la seva gran estrella, Sam Kerr, que va marcar al minut 73. Cinc minuts després es produiria la polèmica caiguda d'Athenea que l'àrbitra va assenyalar com a penal i que Carmona va transformar (min 78). Al final, però, les angleses van tenir temps de fer el 2-3, que va ser anul·lat per un fora de joc molt discutit.

El Madrid arribarà al clàssic d'aquest diumenge a Montjuïc amb dubtes pel que fa a la seva solidesa, però amb la moral carregada perquè va arrencar un punt de la visita d'un dels millors equips d'Europa al seu estadi.