Els familiars de Cameron Boyce revelen les causes de la seva mort

L'actor de Disney, seguit per milions de joves, va morir la setmana passada amb 20 anys

Els familiars de Cameron Boyce, l'actor nord-americà de Disney que va morir la setmana passada als 20 anys, han assegurat que el jove va morir per una convulsió després d'un atac d'epilèpsia. "Encara estem intentant trobar el nostre camí a través d'aquest complicat moment, i continuem demanant privacitat perquè la família i tots els que el van conèixer i el van estimar puguin plorar la seva pèrdua i fer els preparatius per al seu funeral", han afegit els familiars de l'artista en un comunicat recollit avui per Efe.

"No hi ha paraules per descriure com ens ha commogut aquesta tremenda allau d'amor i suport de la nostra família, amics i el món. Gràcies a tots per envoltar-nos amb el vostre amor i respecte pel Cameron i per preocupar-vos per la nostra família", ha assenyalat també avui la nota dels familiars de l'actor.

L'oficina del forense del comtat de Los Angeles, als EUA, va assenyalar dilluns que ja ha practicat l'autòpsia al cadàver de Boyce, però encara no ha revelat la causa de la mort. Molt conegut pel públic jove pels seus papers a Disney en les pel·lícules de 'Descendants' i en la sèrie 'Jessie', Boyce va morir dissabte a Los Angeles. L'actor, nascut a Los Angeles, va debutar a la pel·lícula de terror 'Mirrors', el 2008, quan només tenia 9 anys.

Més endavant va aparèixer en les cintes 'Grown Ups' i 'Grown Ups 2', on va interpretar un dels fills del paper interpretat per Adam Sandler. El jove actor estava dedicat en els últims anys a activitats benèfiques i havia actuat com a presentador d'una entrega de premis de l'exvicepresident Joe Biden al març.

Va ser premiat fa poc per la seva activitat en una fundació sense ànim de lucre que va aconseguir recaptar més de 30.000 dòlars per construir pous d'aigua potable a Swazilàndia. La mort de Boyce, que tenia 8,1 milions de seguidors a Instagram, ha causat una enorme tristesa a les xarxes socials en els últims dies, en què incomptables fans de l'actor de tot el món han mostrat la seva pena.