Aquests són els actors d''Euphoria' que han confirmat la seva relació

Feia mesos que hi havia rumors, però ara ha estat ell qui en una entrevista a 'GQ' ha pronunciat les paraules màgiques: "Estic molt enamorat"

2 min
Part del repartiment d''Euphoria'

BarcelonaEls rumors feia mesos que eren insistents, però els protagonistes no havien badat boca al respecte. Finalment, però, Dominic Fike ho ha confessat. L'actor de la famosa sèrie Euphoria ha oficialitzat el seu idil·li amb la seva companya de repartiment Hunter Schafer en una entrevista a la revista GQ. Els seus personatges tenien una relació i mostraven una gran química entre ells a les escenes que compartien, però fins ara no se sabia res més del que passava realment entre ells dos, que s'havien mostrat junts en públic però no com a parella. "Quan estàs gravant, la teva relació s'accelera perquè t'has de mostrar molt vulnerable amb l'altra persona, cosa que tardaria més temps a passar en circumstàncies normals. Entre nosaltres tot va sorgir molt ràpid perquè teníem una gran atracció", ha explicat el també cantant sobre com va començar tot plegat. "La veritat és que estic molt enamorat", ha relatat sobre la seva situació actual, que hauria començat al mes de gener.

La seva relació, que té els vents de l'èxit professional de cara, té al mateix temps la pressió del públic i dels compromisos professionals de tots dos en contra. Tant és així que l'actor ha explicat que ha arribat a visitar en algunes ocasions la botiga de Prada, firma de la qual actualment ella és ambaixadora, per estar envoltat d'imatges d'ella i així combatre el sentiment de llunyania i apaivagar la sensació de solitud que té quan porten massa temps sense veure's. La parella –de 23 anys ella i 26 ell– està vivint un gran auge en la seva carrera artística, un moment que es preveu que duri perquè tant ell com ella ja han estat confirmats per formar part del càsting de la tercera temporada d'Euphoria.

Aquesta no és la primera vegada que una relació ha nascut dins del repartiment d'aquesta sèrie adolescent de HBO Max. La primera història d'amor sorgida de la ficció va ser la que van protagonitzar Jacob Elordi, que dona vida a Nate Jacobs, i la gran estrella de la ficció, Zendaya. La seva relació va tenir lloc el 2019 i no va durar gaire. Actualment, tots dos han refet les seves vides. Ella, amb el seu també company a Spiderman, Tom Holland; mentre que a l'intèrpret se l'ha relacionat amb Kaia Gerber i, actualment i de forma no oficial, amb la influencer Olivia Jade.

L'actriu Hunter Schafer
L'actor i músic Dominic Fike
stats