Gent 21/09/2021

Adele anuncia el seu nou amor: Rich Paul

L'artista i el representant d'esportistes, que ja van ser vistos plegats al juliol, han acudit junts a un casament als Estats Units

2 min
Adele ha presentat el seu nou xicot, el representant d'esportistes Rich Paul, amb aquesta foto d'ells dos plegats

BarcelonaLa cantant britànica Adele sembla que ja ha superat els mals moments que va passar arran del seu divorci amb Simon Konecki, pare del seu únic fill, Angelo. Amb 33 anys, l'estrella ha donat una nova oportunitat a l'amor i sembla que en aquesta ocasió la cosa és seriosa. Tal com ha mostrat a través del seu Instagram, la intèrpret de Someone like you manté una relació amb l'agent esportiu Rich Paul, amb qui ja se l'havia vist el 17 de juliol en un partit de les finals de la NBA. L'acte que Adele ha triat per presentar en societat el seu famós i milionari nou xicot ha sigut el casament del jugador dels Lakers Anthony Davis, amic de Paul.

L'artista va acudir a la celebració vestida amb un impressionant disseny de la firma italiana Schiaparelli de faldilla de tub negra i cos en forma de cor, complementada amb una decoració blanca bollada que feia la funció de decorar la part del bust en forma de flors. Amb aquest vestit i un maquillatge molt marcat, Adele va lluir perfecta en la que és la jornada més social que fins ara han compartit ella i el seu xicot, a qui va conèixer després del seu trasllat als Estat Units. La cantant hi ha creat un nou grup d'amistats, entre les quals hi ha altres artistes com Harry Styles i Taylor Swift i el presentador James Corden.

L'artista, que va ser notícia després del seu divorci per un impressionant canvi d'imatge en què va perdre 70 quilos, i perquè el seu exmarit s'hauria quedat aproximadament amb la meitat de la seva fortuna –valorada en uns 190 milions de dòlars–, ha presentat Rich Paul a Instagram només amb un cor vermell. El representant d'esportistes és un home fet a si mateix que actualment té un patrimoni estimat de 46 milions de dòlars, gràcies a la seva companyia Klutch Sports Group. Amb la seva empresa representa els interessos de figures com com LeBron James, Anthony Davis (tots dos dels Lakers), Ben Simmons (australià dels Philadelphia 76ers) i John Wall (Houston Rockets). Nascut a Cleveland, Paul es dedicava a vendre samarretes amb el seu cotxe. En una ocasió va coincidir amb LeBron James quan jugava a l'institut, i després d'intentar vendre-li una samarreta es van fer amics i allà va començar el seu camí en el món de l'esport. La premsa dels EUA ja ha publicat que LeBron James i Adele ja han estat presentats.

Adele, que ja va intentar una relació abans amb el raper Skepta que no va arribar enlloc, ja ha rebut més de set milions de likes a la publicació del seu anunci. Mentrestant, continuen els rumors respecte a un possible futur treball. Sense anar més lluny, una filtració de la setmana passada des de la web de Sony Music hauria mostrat que l'empresa té preparat el quart àlbum de la jove i que tindria previst llançar-lo el 5 de novembre.

stats