Adele anuncia que tindrà un espectacle fix a Las Vegas el 2022

L'artista britànica, de 30 anys, s'ha traslladat recentment a Califòrnia

1 min
La cantant britànica Adele.

BarcelonaLa cantant Adele ha anunciat que protagonitzarà un espectacle fix a Las Vegas (EUA) des del 21 de gener fins al 16 d'abril del 2022. La britànica, que actualment viu a Califòrnia, oferirà dos concerts cada cap de setmana sota el títol Weekends with Adele (Caps de setmana amb Adele) a l'Hotel Caesar, un dels més importants de la Ciutat del Pecat. Davant la immensa demanda que han previst els organitzadors, s'ha habilitat una pàgina web on els seguidors de l'artista podran registrar-se de manera anticipada per reservar les entrades, que sortiran a la venda el dimarts 7 de desembre.

Les residències fixes de Las Vegas són un tipus de concerts, protagonitzats per artistes de llarg recorregut i renom, que durant mesos atrauen a la ciutat turistes dels EUA i de l'estranger. Britney Spears, Celine Dion, Elton John, Rod Stewart i Mariah Carey són alguns dels cantants que han tingut el seu propi espectacle a la ciutat de Nevada. Adele protagonitzarà el seu poc després de publicar el quart disc d'estudi, 30, un treball de sons clàssics en què parla del seu divorci i de la seva maternitat i que fa diverses setmanes que és al número 1 de les llistes internacionals, a més d'haver recollit excel·lents crítiques.

Abans del llançament de l'àlbum, la cadena de televisió CBS va emetre un concert d'Adele rodat a l'Observatori Griffith de Los Angeles i una entrevista amb Oprah Winfrey que va reunir més de 10 milions d'espectadors en horari de màxima audiència als Estats Units. Ara com ara, Adele no ha anunciat cap pla per oferir una gira internacional, cosa que podria fer que l'assistència als seus concerts de Las Vegas es maximitzés.

stats