Cinema

Angelina Jolie vol marxar de Los Angeles: "Hollywood no és un lloc saludable"

L'actriu confessa que el procés de divorci amb Brad Pitt li ha deixat seqüeles profundes i necessita sanar

N.J.
2 min
Angelina Jolie | REUTERS

BarcelonaL'actriu, directora, productora i empresària Angelina Jolie (Califòrnia, 1975) està fent plans per abandonar Los Angeles i traslladar-se a la casa que té a Cambodja. En una entrevista a The Wall Street Journal Magazine, Jolie explica que aquesta decisió va lligada a tot el que ha viscut després de divorciar-se de Brad Pitt. Malgrat que ja fa més de set anys de l'anunci de la ruptura, l'actriu encara en pateix l'impacte mediàtic. "Després del divorci he perdut la possibilitat de viure i viatjar lliurement. Vaig créixer en un indret més aviat aïllat, i ara m'adono que Hollywood no és un lloc saludable. De seguida que pugui, faré la mudança", assegura Jolie a la capçalera nord-americana.

En la mateixa conversa, la intèrpret de films com Lara Croft: Tomb Raider (2001) i Sr i Sra Smith (2005) relata que té molt pocs lligams a Los Angeles i que "pràcticament no fa vida social" per evitar que la persegueixin els paparazzis. El focus de les càmeres, de fet, ha impactat també en la seva salut: "El meu cos reacciona molt fortament a l'estrès. Tinc pics i caigudes de sucre constants i sis mesos després del divorci vaig patir paràlisi de Bell", explica. La pressió pública també va afectar-la a la feina: el 2018, durant el procés de separació, Jolie estava gravant la seqüela de Malèfica quan va notar que la veu li havia canviat de registre respecte a la primera pel·lícula.

Després de tot el que ha viscut, Jolie afirma que si ara tornés a començar la seva trajectòria, no l'enfocaria cap a la indústria cinematogràfica ni el món de Hollywood sinó que se centraria en feines menys mediàtiques al teatre. "Quan vaig començar no hi havia tanta expectació perquè els intèrprets ens convertíssim en figures públiques, ni tampoc ens demanaven que compartíssim tant la nostra vida privada", diu l'actriu.

Precisament fa un parell de mesos, Jolie va explicar a la revista Vogue que ha reduït la seva càrrega de treball per poder-se cuidar. "Faig menys pel·lícules i només dic que sí a projectes que no requereixen rodatges llargs. Tant jo com els meus fills estem vivint un procés molt llarg per sanar", va relatar aleshores. El divorci també ha impactat en la manera com es relaciona amb ella mateixa: "Em sento molt abatuda, com si l'última dècada hagués sigut una persona completament diferent. Necessito trobar-me i fer net".

stats