Gent 04/05/2022

Anna Simon dona a llum la seva primera filla

La presentadora catalana ha anunciat el naixement de l'Aina, fruit de la seva relació amb l'estilista Lucho Soriano

A.P.
1 min
Anna Simon torna a TV3 amb  el ‘reality’ ‘Persona infiltrada’

BarcelonaLa presentadora Anna Simon, de 39 anys, ha sigut mare per primera vegada, segons ha anunciat a través de les xarxes socials. La comunicadora, coneguda per haver estat al capdavant de programes com Oh happy day, ha volgut compartir amb els seus seguidors l'arribada de l'Aina, que va néixer el 29 d'abril i que és fruit de la seva relació amb l'estilista Lucho Soriano.

"Des de fa quatre dies soc la persona més feliç del món", diu Simon en el text que acompanya la primera foto de la seva filla, en la qual es pot veure els peus del nadó. La presentadora ha rebut les felicitacions de molts companys de professió, com ara Ana Morgade, Alberto Chicote, Frank Blanco o Cristina Pedroche.

L'excol·laboradora de Zapeando va anunciar que estava embarassada al febrer publicant una fotografia en què se la podia veure lluint un vestit ajustat de color verd que li marcava la panxa. Anna Simon va conèixer la seva actual parella a Tu cara me suena (Antena 3), en què ella era concursant i ell era un dels estilistes encarregat de caracteritzar els famosos que participen al programa.

stats