Gent 17/09/2021

Bad Gyal debuta com a model de la mà d'Andrés Sardà

La cantant va ser una de les protagonistes de la desfilada a la Setmana de la Moda de Madrid

2 min
Bad Gyal a la desfilada d'Andrés Sardà

BarcelonaAlba Farelo, més coneguda com a Bad Gyal, també té un peu a la moda. La cantant de dancehall va debutar ahir com a model de la mà de la firma Andrés Sardà, que la va fer protagonista de la seva desfilada a la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, titulada Oriental dream. Poc després del seu debut, Bad Gyal assegurava que és una gran fan de la moda. Núria Sardà, actual directora creativa de la marca de llenceria i roba de bany, assegura que van triar la cantant catalana perquè "representa la nova feminitat".

“M'he sentit molt a gust, molt jo, i sobretot molt fora de la meva zona de confort. Fer coses diferents és una cosa que em mola”, explicava Bad Gyal a l'agència Efe després de la desfilada d'Andrés Sardà, en la qual, amb l'empenta que la caracteritza, va ser l'encarregada d'obrir i tancar la primera desfilada dins del calendari oficial de la passarel·la.

Bad Gyal amb el model amb el qual va clausurar la desfilada d'Andrés Sardà.

L'artista es va estrenar com a model de la firma catalana lluint dos conjunts d'inspiració asiàtica que conjugaven tradició i futur. Va obrir la passarel·la amb un conjunt de quimono mini de color vermell i detalls daurats amb una llarga cua i sabates de plataforma. El segon model que va vestir va ser un biquini negre de lúrex, tricot i xarol que anava acompanyat d'un body de reixeta i una faldilla confeccionada en PET.

Bad Gyal assegura que un dels seus plans de futur és implicar-se en algun projecte de moda, tot i que és un somni a llarg termini. "M'encantaria poder dissenyar la meva col·lecció algun dia, però sento que estic en un punt de la meva carrera en què encara em queda molt per fer".

stats