Gent 30/05/2019

Manuel Valls anuncia que es casa amb Susana Gallardo

Ho ha revelat ell mateix al programa 'Al rojo vivo', de La Sexta

Ara
2 min
Manuel Valls, a l'acte en què s'ha presentat com a candidat a l'alcaldia de Barcelona al CCCB

BarcelonaL'excandidat de Ciutadans a l'alcaldia de Barcelona, Manuel Valls, ha defensat aquest matí al programa 'Al rojo vivo' de LaSexta que es queda a Barcelona i que no tornarà cap a França passi el que passi políticament entre ell i Ciutadans. I per defensar la seva tesi ha confirmat a Antonio García Ferreras que es casarà amb la seva parella, la catalana Susana Gallardo, amb la qual porta un any de relació. Segons han confirmat fonts de l'equip de Valls a diversos mitjans, el casament serà al setembre.

Per a Valls, de 56 anys, aquest serà el tercer matrimoni, després d'haver-se casat amb la professora Nathalie Soulié, amb qui va tenir quatre fills (Benjamin, Ugo, Alice i Joachim), i amb la violinista Anne Gravoin. Per a Gallardo serà el segon, després d'estar casada durant trenta anys amb Alberto Palatchi, propietari de Pronovias fins a mitjans del 2017. Gallardo, de 54 anys, va tenir tres fils amb l'empresari: Gabriela, Alberto i Marta.

Valls i Gallardo es van conèixer fa tot just un any a la casa d'uns amics en comú a Menorca i, tot i que al principi van intentar portar amb discreció la relació, posteriorment s'han mostrat obertament com a parella en públic, inclosos actes de la recent campanya electoral de les municipals. De fet, al principi de la seva relació, Valls va demandar la revista 'Paris Match' per haver difós unes imatges dels dos junts en actitud afectuosa.

Manuel Valls i Susana Gallardo

Gallardo, hereva de l'imperi farmacèutic Almirall, està llicenciada en política i economia per l'Oxford Brookes University (Regne Unit). Posteriorment, va completar el Programa d'Alta Direcció (PADE) a l'IESE Business School entre el 2007 i el 2008. A banda de ser exvicepresidenta de l'empresa de moda nupcial del seu exmarit, Gallardo també ha format part del consell d'administració de CaixaBank, Criteria Corp i Abertis, d'on va plegar recentment. Actualment forma part de la junta de la societat de capital risc Grup Landon.

Valls, fill del pintor català instal·lat a París Xavier Valls, va arribar políticament al capdamunt de la seva carrera quan va aconseguir ser primer ministre de França pel partit socialista entre el 2014 i el 2016. Prèviament, havia estat ministre de l'interior del seu país, cartera des de la qual es va mostrar de manera clara com a membre destacat de l'ala dreta del partit socialista francès. Tant ell com ella són ferms defensors de la unitat d'Espanya. Ella fins i tot va sortir a defensar-la amb una bandera d'Espanya el dia 1 d'Octubre en diversos col·legis de la capital catalana, en els quals es va gravar un vídeo explicant que es podia votar més d'una vegada.

stats