Gent 31/05/2021

Brad Pitt i Andra Day, un suposat idil·li que hauria començat als Oscars

L'actriu, de 36 anys, és coneguda per haver interpretat Billie Holiday en un 'biopic' recent

2 min
Youn Yuh-jung amb Brad Pitt després de guanyar l'Oscar

BarcelonaBrad Pitt s'ha convertit en motiu de comentari a la premsa rosa de tot el món arran del seu suposat idil·li amb l'actriu i cantant Andra Day. Segons una informació divulgada per The Mirror, "Andra ha estat en el radar de Brad durant un temps" i l'actor hauria estat "flirtejant amb ella entre bastidors" en l'última gala dels Oscars, a la Union Station de Los Angeles, on van coincidir tots dos, malgrat que hi va haver molts menys convidats que habitualment. "Estaven flirtejant entre bastidors i es creu que van intercanviar números", publica aquest mitjà, que afegeix: "Alguns dels amics del Brad ja han estat parlant de quina gran parella que farien".

Andra Day als Oscaars del 2021

Day va saltar a la fama el 2015 amb el llançament del seu aclamat àlbum de R&B Cheers to the fall, però el que la va portar fins als Oscars va ser el seu treball a la pel·lícula The United States vs Billie Holiday, en la qual interpreta la llegendària cantant de jazz. Pitt està passant un gran moment personal després d'obtenir una gran victòria en la seva separació d'Angelina Jolie, ja que en aquest procediment el jutge John Ouderkirk li acaba de concedir la custòdia compartida dels seus fills. De fet, aquesta victòria arriba per a ell després d'una època molt dura en la qual s'ha hagut de desintoxicar i en què ha dedicat cinc anys de lluita judicial contra la seva exesposa, Angelina Jolie, que volia tenir la custòdia al 100% dels seus sis fills.

La petició de Jolie de fer testificar els seus fills per la qüestió de la custòdia no va sortir com ella s'esperava, ja que Ouderkirk no ho va permetre. Per mitjà del seu equip legal, l'actriu va criticar la decisió del magistrat de Califòrnia al·legant que no era imparcial en la decisió, perquè tenia relació comercial amb un advocat de Pitt.

Angelina Jolie
stats