Gent 12/04/2022

Britney Spears està embarassada

La cantant ho ha confirmat a través del seu compte d'Instagram

2 min
Sam Asghari amb Britney Spears

BarcelonaBritney Spears ha anunciat aquesta matinada al seu perfil d'Instagram que està embarassada. "Doncs em vaig fer un test d'embaràs i bé... tindré un nadó", ha dit la cantant en una llarga publicació després de comentar que havia guanyat pes els últims dies i això la va animar a fer-se la prova. Spears també ha avançat que sortirà menys al carrer per evitar les fotografies dels paparazzi i ha revelat que en els seus dos anteriors embarassos va patir depressió perinatal. "Les dones no en parlaven, llavors. Algunes persones consideraven perillós que una dona es queixés d'això amb un nadó a dins, però ara les dones en parlen cada dia. Gràcies a Jesús que no hem de mantenir aquest dolor en secret", afegeix la cantant de Baby one more time.

Aquesta criatura serà la tercera de Spears, que té dos fills que ja tenen 15 i 16 anys i que són fruit del seu primer matrimoni, amb el ballarí Kevin Federline. La notícia és simbòlica, ja que l'any passat, quan Spears va suplicar a la justícia de Califòrnia el final de la seva tutela legal, va denunciar que, encara que li agradaria tenir un fill, el seu tutor, aleshores el seu pare, no la deixava anar al metge per treure's el DIU (dispositiu intrauterí) que portava posat en contra de la seva voluntat.

La cantant, de 40 anys, a finals de l'any passat va posar fi al mecanisme pel qual el seu pare portava les regnes de les seves finances i de la seva vida personal des de feia gairebé 14 anys. Aquella situació legal tan controvertida va derivar en escàndol internacional arran de la insistència dels fans de Spears, que van engegar un moviment internacional anomenat #Freebritney.

L'artista, que ha venut més de 100 milions de discos, ha recuperat la seva autonomia i aviat podrà fer ús del seu patrimoni de 60 milions de dòlars, una situació radicalment diferent de la de fa uns mesos, quan havia de demanar permís per sortir de casa i per cada dòlar que gastava. En el seu horitzó immediat destaca el seu compromís amb Sam Asghari, un ballarí que va conèixer el 2016 durant el rodatge del videoclip Slumber party, encara que ja s'hi refereix com a marit. La parella va anunciar l'enllaç a través d'Instagram, plataforma que s'ha convertit en l'única via de contacte entre la cantant i el seu públic. Tot i això, no es pot descartar que aviat publiqui un llibre o concedeixi una entrevista sobre la seva realitat dels últims 14 anys, cosa que ha insinuat sovint.

stats