Guerra mediàtica

Britney Spears parla per primer cop dels seus fills

L'artista, de 40 anys, s'hi ha vist obligada després d'una exclusiva del seu exmarit, Kevin Federline

2 min
Britney Spears davant la jutge: “Només vull recuperar la meva vida”

BarcelonaKevin Federline, exespòs de Britney Spears i el pare dels seus dos fills, ha dit públicament en una exclusiva al Mail on Sunday que Sean Preston i Jayden James han decidit voluntàriament apartar-se de la seva mare, arran de les publicacions d'Instagram que fa ella des que per fi va aconseguir la llibertat de la tutela legal abusiva a la qual vivia sotmesa. “Els nois han decidit que no la veuran en aquest moment. Han passat uns mesos des que la van veure. Ells van prendre la decisió de no anar al casament”, ha dit l'exballarí sobre els seus dos fills, de 16 i 15 anys respectivament, als quals la cantant sempre havia deixat al marge de totes les polèmiques que han afectat la seva vida.

L'artista, que ha viscut com una provocació les paraules de Federline, no s'ha quedat callada per fer un ús de la llibertat amb la qual ara compta i en absència de la qual anys enrere no hauria pogut defensar-se. “Em fa llàstima sentir que el meu exmarit ha decidit parlar públicament sobre la relació que hi ha entre els meus fills i jo. Com tots sabem, criar nens adolescents no és fàcil per a ningú”, assegura l'artista, de 40 anys, que tot seguit es refereix a l'acusació directa del seu ex a les fotos que puja a les seves xarxes socials. “Això no hi té res a veure, tot això ve de molt abans”, argumenta Spears, que assenyala la seva mare com l'origen del problema amb els seus fills. Quan estava sota la tutela del seu pare, on li controlaven al gust d'ells la medicació que prenia, la seva mare li hauria dit que “havia de donar els nens al seu pare”, revela la cantant, que en els últims temps ha compartit a les xarxes el seu dia a dia i també algunes fotos d'ella nua.

L'artista va estar sota la tutela legal del seu pare durant 13 anys. Durant aquests anys, que un jutjat ha dit que eren abusius pel que fa al control i indefensió que patia en un entorn que se suposava que hauria d'haver estat segur per a ella, Spears va perdre un 20% de la custòdia dels seus fills. “Els insults que comporta la fama en aquest negoci no només m'afecten a mi sinó també als meus nens. Soc un ésser humà i he fet el millor que he pogut”, ha expressat l'artista. Sam Asghari, l'actual marit de Spears, ha explicat en alguna ocasió que el fet que Federline hagi donat suport al pare de Britney tots aquests anys és molt significatiu. “Et desitjo el millor i una actitud més positiva en un futur, però per ara no tornis a anomenar la meva dona”, li va dir l'iranià a Federline.

stats