Gent 17/01/2022

Britney Spears s'hi torna contra la seva germana petita a les xarxes socials

La cantant ha acusat Jamie Lynn Spears d'aprofitar-se de la seva fama

ARA
2 min
Britney Spears torna a ser lliure

Després d'anys intentant quedar en un segon pla en la guerra oberta entre Britney Spears i el seu pare, Jamie Lynn Spears, germana de la Princesa del Pop, ha decidit explicar la seva versió del conflicte familiar en un llibre, Things I should have said, que surt demà al mercat nord-americà. La promoció que Jamie Lynn està fent del llibre no ha acabat d'agradar a Britney Spears, que durant aquesta darrera setmana s'ha mostrat molt crítica amb la seva germana petita i ha assegurat que mai li va donar suport en el procés judicial que la va enfrontar al seu pare, que va ser el seu tutor legal durant més de 13 anys.

Britney Spears ha acusat la seva germana petita –es porten deu anys– de no haver treballat mai i de promocionar el llibre a costa seva. En l'entrevista que Jamie Lynn va concedir a Good morning America, del canal ABC, per publicitar les seves memòries, la petita dels Spears es va definir com el principal suport de la cantant i va assegurar que va intervenir per ajudar a acabar amb la tutela. "Quan es va aprovar la tutela jo tenia 17 anys i estava a punt de tenir un fill, així que no entenia ben bé què estava passant i tampoc hi estava gaire implicada", va detallar. Tot i la defensa que va fer de la seva germana en el programa, ABC assegura que en el llibre Jamie Lynn descriu el comportament de Britney Spears al llarg dels anys com "erràtic" i "paranoic".

Jamie Lynn Spears, germana de Britney Spears.

Jamie Lynn Spears, que actualment té 30 anys, ha fet carrera com a cantant i actriu i, com la seva germana gran, va començar en el món de l'espectacle arran de diverses aparicions en canals infantils de televisió. Quan tenia 14 anys es va convertir en la protagonista de la sèrie juvenil Zoey 101, de Nickelodeon.

Poc després de l'entrevista, Britney Spears va reaccionar desmentint algunes de les declaracions de la seva germana. "Una de les coses que ha dit la meva germana que em molesten és que el meu comportament estava fora de control. Fa 15 anys ella no estava al meu costat... així que, per què estem parlant d'això? Tret que vulgui vendre el seu llibre a costa meva", es queixava la cantant a través de les seves xarxes socials. La cantant també va mostrar el seu malestar pel fet que Jamie Lynn Spears hagi interpretat remixs dels seus èxits en alguns actes.

"Sincerament, algunes de les coses que s'han dit no són veritat. No puc evitar haver nascut a la família Spears i algunes de les meves experiències involucren la meva germana", s'ha defensat Jamie Lynn. "Aquí no hi ha bàndols, i jo no vull drames. Explico la meva veritat per intentar curar els meus traumes per tal de tancar aquest capítol i poder tirar endavant. Espero que la meva germana pugui fer el mateix", assenyala.

Mentre Jamie Lynn Spears ha publicat el seu llibre, The sun assegura que Britney Spears podria concedir una entrevista en exclusiva amb Oprah Winfrey aquest any. De fet, pocs dies després que es fes oficial la finalització de la seva tutela, Spears va fer un tuit en què deia que estava preparada per explicar la seva història a Winfrey.

stats