Gent 11/12/2019

El caganer de Rosalía torna a estar disponible després d'exhaurir-se

L'empresa fabricant assegura que els dos concerts a Barcelona van esgotar-ne l'estoc

Ara
1 min
El caganer de la Rosalia

BarcelonaEl caganer de Rosalía torna a estar a la venda a les fires de Nadal de Barcelona, després que s'esgotés arran dels seus concerts a la capital catalana. L'empresa Caganer.com, amb seu a Torroella de Montgrí (Baix Empordà), elabora anualment aquestes petites obres d'art amb cares de personatges famosos d'àmbits com el de la música, però també de la política o el cinema.

La figura de Rosalía va volar dels punts de venda a Barcelona després del doble concert de la setmana passada, però la reposició no podia ser immediata, ja que cada peça s'elabora a mà. Els responsables de Caganer.com han confirmat a Efe que aquest dimarts la cantant catalana ja tornava a estar disponible a les parades dels mercats nadalencs barcelonins.

L'èxit d'aquesta figura ha sorprès la seu de la companyia, on ja es va viure una febre semblant en plena expansió del Procés amb la figura de Carles Puigdemont. Cada peça s'elabora a mà amb fang, al qual es dona forma amb uns motlles. Posteriorment es pinten també artesanalment i d'una en una. Els altres caganers amb força tirada aquest Nadal són els que apareixen amb la cara de l'activista Greta Thunberg, present a la Cimera del Clima de Madrid, i els que apareixen amb la màscara de Salvador Dalí, que s'ha fet famosa per la sèrie televisiva La casa de papel.

stats