Gent 11/11/2020

Bad Bunny formarà part de la tercera temporada de 'Narcos: México'

El cantant serà una de les cares noves amb Luis Gerardo Méndez, Alberto Guerra o Luisa Rubino

Ara
1 min
Bad Bunny en una imatge compartida per ell al seu Instagram

BarcelonaEl cantant porto-riqueny Bad Bunny, al costat dels mexicans Luis Gerardo Méndez, Alberto Guerra i Luisa Rubino, seran els intèrprets de nous personatges de la tercera temporada de la sèrie de Netflix Narcos: México. Benito Antonio Martínez Ocasio, més conegut com a Bad Bunny, interpretarà el personatge d'Arturo Kitty Páez, un membre de la banda de Ramón Arellano Félix, informava ahir Netflix. El cantant de trap serà un jove ric de l'alta societat que cau en un càrtel.

Méndez interpretarà Víctor Tapia, un policia de Juárez amb un dilema moral que, malgrat que dubta de si involucrar-s'hi, es veu atret pel misteri d'una sèrie d'assassinats, mentre que Guerra serà Ismael El Mayo Zambada, un narcotraficant independent. Rubino serà Andrea Núñez, una jove periodista idealista i ambiciosa. Aquesta tercera temporada estarà ambientada a la dècada dels 90, quan es comença a globalitzar el negoci de les drogues.

El nou lliurament analitza la supervivència de càrtels independents dins de l'agitació política i l'escalada de violència del moment, que fa que "sorgeixi una nova generació de capos mexicans", expliquen des de la plataforma de streaming a Efe. "Però en aquesta guerra la veritat és la primera víctima, i cada detenció i assassinat només allunya la victòria veritable...", afegeixen.

stats