Gent 27/06/2019

La filla de Carolina de Mònaco debatrà sobre filosofia a Segòvia

Carlota Casiraghi parlarà sobre el llibre 'Archipel des passions' amb Robert Maggiori

Ara
1 min
La parella durant l'últim Ball de la Rosa de Mònaco.

BarccelonaCarlota Casiraghi serà una de les estrelles de la pròxima edició del Hay Festival, en què debatrà de filosofia amb Robert Maggiori a partir del llibre que han escrit conjuntament, 'Archipel des passions', segons va informar dimecres el festival, que se celebrarà entre el 19 i el 22 de setembre. Casiraghi, diplomada en filosofia per la Sorbona, cofundadora de la publicació ecològica 'Ever manifesto' i iniciadora de 'Les rencontres philosophiques de Monaco', que presideix, intervindrà el 21 de setembre a l'Aula Magna del Campus de Santa Cruz la Real, a la IE University.

A la 14a edició del festival destaquen les converses sobre el futur d'Europa i del poder de la ficció per canviar el pensament en què participaran, entre d'altres, els escriptors Fernando Aramburu, Antonio Muñoz Molina, James Ellroy i Soledad Puértolas, els filòsofs Fernando Savater i Javier Gomá i els artistes Christina Rosenvinge i James Rhodes.

El festival començarà el 9 de setembre amb una gran festa popular que inclou un recorregut per llocs emblemàtics de la ciutat i les exposicions d'art comissariades pel festival, que duraran tot el mes. Entre elles destaquen una instal·lació de Ricardo Cárdenas al costat de l'aqüeducte, una mostra fotogràfica de Ricardo Martín, una exposició de Daniel Parra sobre la batalla de Trafalgar i una 'performance' pictòrica d'Alberto Reguera.

Entre d'altres, destaca l'ambientalista Suzy Amis Cameron, que parlarà sobre la crisi climàtica; l'historiador Mukul Kesavan, que abordarà la nova onada del nacionalisme a l'Índia; i la sociòloga marroquina Sanna El Aji i l'escriptora catalana Najat el Hachmi, que dialogaran sobre la identitat islàmica.

stats