Gent 16/12/2022

Christian Escribà transforma Casa Seat en un bucòlic poble de Nadal

L'espai, situat al passeig de Gràcia, celebra la segona edició dels Merry Days

ARA
2 min
Christian Escribà muntant el decorat de Casa Seat

BarcelonaCasa Seat s'ha convertit en lloc de pelegrinatge per als que volen submergir-se en l'esperit del Nadal. En la segona edició dels Merry Days, l'espai, situat a passeig de Gràcia 109, ha canviat de dalt a baix la seva aparença per convertir-se en un bucòlic poble nadalenc de la mà del pastisser Christian Escribà, que s'ha encarregat del disseny de les figures tridimensionals que omplen les tres plantes de dolços i obres de pastisseria.

Les 48.000 entrades amb reserva gratuïtes que es van posar a disposició del públic estan esgotades, però qui desitgi visitar Casa Seat lliurement ho pot continuar fent (les persones amb reserva tindran prioritat). L'any passat, els Merry Days van rebre 65.000 visitants. Qui vulgui gaudir dels Merry Days ho podrà fer de dilluns a diumenge de 10.00 h a 20.30 h, excepte el 25 de desembre i l'1 i el 6 de gener.

En la construcció d'aquest decorat, que ens transporta a grans històries nadalenques, hi han treballat 25 pastissers i s'han utilitzat 80 quilos de xocolata, 100 quilos de merengue i 150 quilos de caramels. Escribà, que per segon any consecutiu decora Casa Seat, ha ideat un recorregut màgic que comença amb la benvinguda d'un arlequí, que convida els visitants a entrar en un poble on hi ha cases de xocolata, rens i elfs i, fins i tot, pingüins. La decoració comença a la planta zero i s'estén fins a la primera planta, on s'ha instal·lat una fàbrica de joguines. Serà allà on els nens que visitin Casa Seat podran entregar les seves cartes al Pare Noel, fins al 24 de desembre, i al patge dels Reis d'Orient, del 27 de desembre al 5 de gener.

Una de les decoracions de Christian Escribà.
Una de les decoracions de Christian Escribà.

A més del poble nadalenc, Casa Seat també compta amb altres elements tradicionals d'aquesta època, com per exemple l'arbre de Nadal, que s'il·lumina quan el visitant demana el seu desig. A més, a la façana de l'espai s'ha instal·lat un calendari d'advent que fa un homenatge a Barcelona: cada dia es desvela una il·lustració d'un edifici icònic de la ciutat, com ara Sant Pau del Camp, al Raval. El responsable del disseny és PeBe, artista gràfic barceloní especialitzat en il·lustració arquitectònica i que ha comptat amb l'assessorament de 48h Open House.

La façana de Casa Seat.

Finalment, a la planta -1 els visitants podran descobrir una col·lecció de mini Seat a pedals que s'integren en la resta de la decoració. Els vehicles estan pensats per als més petits, que podran pujar a les reproduccions d'alguns dels models històrics de la marca, com el Seat 127 o el 600 descapotable.

stats