Embaràs

Els concursants de la primera edició d''OT', reunits pel 'baby shower' de Gisela

La revelació del sexe del fill de Gisela i José Ortega ha reunit Chenoa, Natalia, Geno, Alejandro Parreño i Manu Tenorio

2 min
Gisela Lladó a la inauguració de Mimma gallery el febrer de 2024

BarcelonaDos mesos abans de tenir el primer fill, Gisela i José Ortega han volgut reunir tots els seus amics més propers per celebrar el baby shower i fer públic el sexe del nounat. Entre tota la gent que han convidat, hi ha hagut un dels retrobaments més especials: els integrants de la primera edició d'Operación Triunfo. Natalia, Geno, Alejandro Parreño, Manu Tenorio i Chenoa, enguany presentadora del concurs musical, s'han reunit en una celebració que ha desfermat la nostàlgia dels oients que fa 23 anys van veure els joves artistes concursar al programa.

La trobada ha estat de tot menys casual. El retrobament celebrat a Madrid ha reunit les quatre concursants que el 2001 van superar les proves per concursar a Operación Triunfo i van convertir-se en estrelles nacionals. Gisela, Natalia, Geno i Chenoa han posat davant de les càmeres de la revista ¡Hola! perfectament conjuntades amb els dissenys de tons beix del modista Ramon Freixa. Les fotografies de Juanlu Real, on apareixen les quatre amigues somrients i felices de compartir el baby shower del fill de la catalana i José Ángel Ortega, han commocionat els primers seguidors d'Operación Triunfo.

A la celebració, organitzada per l'empresa La Fiesta de Olivia, tampoc hi han faltat Alejandro Parreño i Manu Tenorio, vestits de colors més foscos que sortien de la tònica de colors terra que envoltava l'ocasió. Al retrobament, que ha recordat una versió espanyola de la trobada que van celebrar els protagonistes de la mítica sèrie de Friends, no hi han pogut assistir tots els convidats que la parella hauria volgut. Gisela ha lamentat que Rosa López, Nuria Fergó i Naím Thomas no hagin pogut ser testimonis de la revelació del sexe del fill que naixerà l'abril vinent, que ha resultat ser un nen.

Per a Gisela i José Ángel Ortega tenir un fill ha estat "una carrera de fons", ja que des de feia cinc anys que buscaven l'embaràs. Els dos avortaments que va patir Gisela, de 44 anys, els van fer optar pel mètode de fecundació in vitro, que finalment ha donat els resultats que esperaven. Així i tot, aquests últims mesos tampoc han estat fàcils. La concursant d'OT ha explicat a la revista ¡Hola! que es troba "regular a nivell físic" després que al novembre patís un còlic nefrític que l'obliga a dur un catèter intern. Gisela ha volgut deixar clar que entoma els últims dos mesos d'embaràs amb ganes i il·lusió.

stats