Gent 18/05/2021

Cristiano Ronaldo es compra un àtic de 7,2 milions d'euros a Lisboa

L'habitatge té piscina exterior privada i un gimnàs

2 min
Georgina Rodrígeuz amb el seu xicot, Cristiano Ronaldo

BarcelonaCristiano Ronaldo és un magnat immobiliari a banda d'un astre del futbol. Per aquest motiu cada cop que adquireix una nova casa la compra es converteix en notícia. La seva última adquisició, de la qual gaudirà amb la seva companya, la influencer Georgina Rodríguez, i els seus fills, és un àtic situat en un edifici de luxe a Lisboa, la capital portuguesa, pel qual hauria pagat 7,2 milions d'euros. Segons la premsa portuguesa la casa se situa al número 203 de la Rua Castilho, en un edifici de 20 plantes, 14 de les quals estan dedicades a habitatges de luxe. L'apartament que ha escollit el davanter té 300 metres quadrats, un gimnàs, una terrassa amb piscina privada, una piscina interior i, a banda de tot això, vista panoràmica de la ciutat. La premsa ja l'ha definit com l'apartament més car de Lisboa, cosa bastant creïble si es té en compte la ubicació de l'edifici i les vistes de 360 graus de l'àtic.

Un vídeo comercial de la casa que s'ha comprat Ronaldo

Des del punt de vista arquitectònic cal destacar l'estil contemporani de l'habitatge, amb parets de vidre per maximitzar les vistes i tres habitacions a l'estil suite, a banda de la matrimonial. D'aquesta manera, els fills de la parella podran gaudir d'aquestes àmplies habitacions però també d'altres espais com una sala de cinema i una habitació que podrà ser utilitzada en exclusiva com a sala de jocs. L'habitatge és molt minimalista i lluminós gràcies als nombrosos finestrals que fan de parets separadores amb les terrasses. L'interiorisme no fuig dels luxes evidents que sempre han caracteritzat el futbolista i es basa en l'ús indiscriminat de marbre blanc.

El futbolista té diversos habitatges en propietat. Per exemple, el luxós àtic que es va comprar a Funchal, la capital de Madeira, el lloc on va néixer i on va anar amb la seva xicota i els seus fills a passar el confinament. L'any passat també va transcendir que s'havia comprat una mansió a dins d'un camp de golf de Marbella per la qual havia pagat 1,5 milions d'euros. D'entre el paquet de propietats immobiliàries del futbolista també destaquen les que estan habitades pels seus familiars, als quals els hi hauria cedit en usdefruit perquè tinguin un sostre assegurat.

Habitacions de la casa de Cristiano Ronaldo
stats