Gent 02/02/2021

David Lynch enreda els seus seguidors amb un "anunci" equívoc

L'especulació que fos una nova sèrie el converteix en tendència a Twitter

2 min
David Lynch, Gran Premi Honorífic del Festival de Sitges, en una imatge d'arxiu.

BarcelonaDavid Lynch, cineasta i compositor, va despertar un gran enrenou a internet durant el cap de setmana a l'avançar que faria un anunci, cosa que va donar pas a especulacions sobre un retorn de Twin Peaks o l'esperada, i envoltada de rumors, estrena de la seva sèrie amb Netflix. "No avui, però demà tinc faré un anunci", va assegurar el director de cinema en una de les intervencions diàries en què es grava oferint la informació meteorològica des de la seva residència a Los Angeles. Però, a l'hora de la veritat, l'anunci no va complir les expectatives: ni hi haurà quarta temporada de Twin Peaks, cosa que semblava raonable després del retorn de la tercera vint anys després de l'estrena, ni tampoc hi va haver notícies del seu contracte amb Netflix.

La notícia esperada era, senzillament, que volia deixar d'oferir la informació meteorològica però finalment se'n va desdir per l'"afecte" dels seus fans. "Es 1 de febrer del 2021 i és dilluns. Avui volia anunciar que em prendria un descans del butlletí meteorològic. Però després vaig llegir els comentaris ahir i em vaig adonar una vegada més del gran grup que són tots vostès", va afirmar. Mentre alguns es van sentir decebuts, altres van veure en el moviment una mostra més del talent crític, manipulador i fins i tot sorneguer del director de Blue velvet.

El seu "anunci d'un anunci", que va ser tendència a Twitter, semblava parodiar les enormes expectatives que generen molts famosos a internet per mantenir l'atenció del públic, tot i que en infinitat d'ocasions no arriben a concretar-se en res. Des de fa uns mesos, els cercles de Hollywood especulen amb el fet que Lynch estaria treballant en una sèrie per a Netflix sota el títol de Wisteria que encara està per confirmar. La premsa especialitzada situa el començament del rodatge a la primavera, però basant-se en informacions no confirmades oficialment.

stats