Ruptura

Més pistes de la crisi entre Jennifer Lopez i Ben Affleck

Segons TMZ, la parella fa setmanes que ja no dorm a la mateixa casa

2 min
Jennifer López i Ben Affleck a la presentació de 'This is me... now'

BarcelonaLa parella que feia bandera del lema "l'amor ho pot tot" ara trontolla. Des de fa alguns dies els portals nord-americans publiquen indicis d'una crisi matrimonial entre la cantant i l'actor que arribaven tot just després de l'estrena del macroprojecte autoreferencial de tres parts que inclou el film musical This is me... Now: a love story, el nou àlbum, que du el mateix nom que la pel·lícula, i el documental The greatest love story never told (La història d'amor més gran explicada). Algunes fonts indiquen que són, precisament, els compromisos laborals de JLo el detonant de la separació.

La setmana passada el portal TMZ s'avançava a assenyalar unes anades i vingudes d'Affleck entre una casa de la seva propietat a la localitat californiana de Brentwood i la mansió que comparteix –i fins on ara vivia– amb la seva dona, Jennifer Lopez, a Beverly Hills. Entre aquests recorreguts sembla que Affleck estaria fent les maletes per traslladar-se a casa seva en solitud i que ja les últimes setmanes hauria dormit a la seva nova casa de Brentwood.

A principis de setmana, en un gest molt calculat per l'actor de Batman vs. Superman, va treure el braç esquerre per la finestreta del cotxe per mostrar als paparazzi de TMZ que el seguien que encara duia l'anell de casat. Però a les noves fotografies preses divendres en un partit de bàsquet el mostren sense el símbol de l'enllaç amb Lopez, la qual cosa alimenta la tesi de la ruptura.

Canvi de rumb

Aquell dia, l'actor va anar a visitar la seva exparella, Jennifer Garner, per anar a veure el partit de bàsquet que jugava el fill que tenen en comú, el Samuel. També ho van fer acompanyats de Violet, la filla gran de la parella. Però el que va cridar més l'atenció no va ser el fet en si, sinó que Affleck no dugués l'anell. Així i tot, el portal US Weekly ha optat per ser més caut i ha qualificat aquests fets de simples "problemes matrimonials" que, segons el mitjà nord-americà, van començar "fa uns mesos quan la Jen va augmentar els compromisos laborals per preparar-se per a la seva gira".

No és la primera crisi de la parella. El 2003, un any després de començar la relació i ja llavors amb unes quantes cançons dedicades de JLo, s'havia de celebrar el casament entre la cantant i l'actor, però quatre dies abans del que prometia ser un gran enllaç van decidir ajornar-lo. Un any després trencaven definitivament la relació. Temps després van decidir donar-se una segona oportunitat i el maig del 2022 van casar-se.

stats