Gent 25/08/2019

Un documental assegura que Michael Jackson era calb

'Killing Michael Jackson' revela detalls de l'autòpsia del Rei del Pop

Ara
1 min
Michael Jackson en un concert al 1996

BarcelonaDeu anys després de la seva mort, la vida de Michael Jackson continua sent analitzada fins a l'últim detall. El documental 'Killing Michael Jackson', que ha comprat el canal Discovery, revela ara alguns detalls sobre la defunció del cantant i la seva autòpsia. Una de les informacions que dona el documental és que quan Michael Jackson va morir estava calb.

La informació la dona el detectiu Scott Smith, de la policia de Los Angeles, que assegura que el cantant solia portar perruca. Segons el documental, l'artista s'havia fet un tatuatge a la part superior del cap per enfosquir la zona i dissimular l'absència de cabells. El treball assegura que la falta de cabells es devia a unes cremades que el cantant va patir durant un incident que va tenir lloc mentre rodava un anunci de Pepsi.

Un altre dels detalls que revela el documental és que Jackson tenia el cos ple de cicatrius i senyals que serien producte de les diferents cirurgies a les quals es va sotmetre. Segons el treball, l'autòpsia hauria revelat marques darrere les orelles, al nas, a la base del coll, als canells i als braços, entre altres zones.

Michael Jackson va morir el 25 de juny del 2009 a causa d'una aturada cardíaca provocada per una sobredosi de propofol, un potent calmant.

Aquesta setmana, un expublicista del Jackson ha anunciat la creació d'una fundació dedicada a defensar i promoure el llegat del cantant. La Michael Jackson Legacy Foundation, que no tindrà vincles amb la família de Jackson, recaptarà diners per a algunes de les causes solidàries que el músic va defensar durant la seva polèmica vida.

stats