Dulceida se separa temporalment de la seva dona, Alba Paul

La 'influencer' badalonina està casada amb ella des del 2016

2 min
Dulceida en primer terme amb la seva esposa, Alba Paul, en segon pla

BarcelonaLa influencer catalana Dulceida ha compartit amb els seus gairebé 3.000.000 de seguidors diverses stories en què confirma, entre llàgrimes, una crisi en el seu matrimoni. "Gravo això sense gaires ganes de fer-ho, però portem molts dies rebent comentaris amb exigències, comentaris lletjos que, a hores d'ara, ens fan mal. Hem parlat i hem decidit fer-ho així", explica la badalonina Aida Domènech, una de les influencers més seguides d'Espanya. "L'Alba i jo no estem passant per un bon moment en la nostra relació. [...] Hem decidit passar aquest mes separades. Jo estaré a Eivissa i ella estarà fent les seves coses. No sabem què passarà, crec que és una cosa molt nostra i per això us demano que, sisplau, ens respecteu", demana Dulceida, que es mostra molt afectada per tot el que està vivint.

"Són moments difícils. Sé que ens estimeu i, sobretot això, necessitem que ens respecteu, no jutgeu i no feu mal, perquè estem molt sensibles i el mínim comentari ens fa més mal del que és habitual. Ja sabeu que no som de posar les nostres penes per aquí ni posar-nos a plorar ni res, a partir d'ara compartirem el que fem i els moments bons, i ja està. Moltes gràcies per ser-hi sempre", segella Domènech a través del seu multitudinari Instagram.

Dulceida amb la seva esposa, Alba Paul

La seva encara esposa també s'ha pronunciat sobre aquest fet que les afecta, sobre el qual portaven dies havent-hi rumors i sobre el qual no han pogut guardar més discreció. "Bé, ja ho ha dit l'Aida, i jo realment no em sé comunicar de la mateixa manera que ho fa ella... No soc gaire de parlar dels meus problemes per xarxes, però es veu que s'està especulant molt. [...] Durant set anys hem tingut una relació molt bona, molt especial, i qui ens coneix ho sap, però, com tota relació real, té els seus alts i baixos, i ara mateix estem passant per un d'aquests últims", afirma Paul, que està casada amb Dulceida des del 2016.

"Hem decidit prendre'ns un temps per veure si es pot arreglar. La veritat és que jo confio que sí. [...] Només gravo això perquè vull que la gent ens respecti i hi ha molts missatges que són molt perjudicials. Crec que ens mereixem aquest respecte perquè som persones normals que pateixen, i tot el que la gent diu t'acaba afectant, i més quan estàs en una situació així. Ho hem dit perquè sabíem que a la fi sortiria", reconeix Paul, que reclama: "Respecteu-nos i estimeu-nos igual que ho heu fet fins ara".

stats