Gent 21/08/2019

L’actor Dwayne Johnson es casa per sorpresa a Hawaii

Johnson i Hashian, que és cantant, es van conèixer l’any 2006 en el rodatge de Papá por sorpresa

Alejandra Palés
1 min
Gent L’actor Dwayne Johnson es casa per sorpresa  a Hawaii

La Roca ja és un home casat. L’actor Dwayne Johnson, un dels intèrprets més ben pagats de la indústria de Hollywood, va contraure matrimoni amb Lauren Hashian a Hawaii el cap de setmana passat, segons ha anunciat ell mateix a Instagram. L’actor ha publicat dues imatges de la idíl·lica cerimònia secreta amb vistes al mar. Johnson i Hashian estan junts des de fa 12 anys i tenen dues filles en comú: Jasmine, de 3 anys, i Tiana, de 16 mesos. En les fotos que ha compartit l’actor se’ls pot veure vestits de nuvis, ella amb un vestit de tall sirena i amb brodats de flors i ell amb un look totalment blanc.

Johnson i Hashian, que és cantant, es van conèixer l’any 2006 en el rodatge de Papá por sorpresa, però en aquell moment l’actor estava casat amb la productora Dany Garcia. El matrimoni es va trencar el 2007, després de 10 anys de relació i una filla en comú, Simone, que actualment té 18 anys.

Fa un parell d’anys, la Rocaja va confessar la seva intenció de casar-se amb Hashian, però el segon embaràs va obligar a posposar el casament. Segons ha explicat posteriorment ell mateix, la que ara ja és la seva dona no “volia fer-se les fotos de casament amb una gran panxa”.

stats