Monarquia

Elionor se'n va a la neu per fer entrenaments militars

Aquesta és la quarta entrega oficial de fotografies de la princesa des que va entrar a l'acadèmia militar

ARA
2 min
La princesa Leonor a les pistes d'Astún

No són dies fàcils a la Zarzuela. Des que l'excunyat de la reina Letícia Jaime del Burgo va assegurar haver tingut una relació amorosa amb ella mentre ja estava casada amb el rei, la casa reial ha fet tot el possible per evitar pronunciar-se i llançar pilotes fora. I, de moment, li està funcionant: la suposada infidelitat no ha ocupat cap portada de la premsa rosa espanyola. La casa reial sembla haver trobat la manera de tapar les seves crisis i ara per ara tot apunta que no deixarà de fer-ho. És per això que, segurament, la Zarzuela ha repartit una nova tongada de fotografies d'Elionor a l'exèrcit, on podem veure la princesa d'Astúries amb els seus companys cadets a la neu. Concretament a les pistes d'Astún, situades al Pirineu aragonès.

La princesa Elionor a les pistes d'Astún durant la seva instrucció militar al Pirineu aragonès amb els seus companys de l'Acadèmia General Militar de Saragossa.
La princesa Elionor participant en exercicis de muntanya i esquí al Pirineu aragonès.

Aquesta és la quarta entrega de fotografies oficials d'Elionor des que va ingressar a l'acadèmia militar de Saragossa el 17 d'agost. L'última vegada que la vèiem uniformada, però, va ser ara fa tres mesos, quan va distribuir-se una foto seva amb la cara pintada, un fusell d'assalt i l'uniforme de camuflatge. A més, el 31 d'octubre va interrompre la seva estada a la capital de l'Aragó per jurar la Constitució el dia del seu divuitè aniversari. Aquest jurament la va convertir definitivament en l'heretera al tron.

Tot i això, durant aquest temps la princesa no ha deixat de ser notícia. De fet, ara fa uns dies, la revista ¡Hola! enxampava Elionor en una discoteca de Saragossa. Aquesta va ser la primera vegada que se la veia sortint de festa. Segons va publicar la revista, va començar la nit amb les seves amigues en un pub irlandès, el Murray's Tavern, on se les va veure mantenint una conversa "divertida" i "animada" i on asseguraven que Elionor no havia pres alcohol, sinó un refresc. El que va passar després, però, és tota una incògnita, ja que si bé l'¡Hola! assegurava que va sortir per Saragossa, altres publicacions com ara el Lecturas asseguraven que havia estat a Madrid aquella mateixa nit.

A banda, la princesa també va convertir-se en trending topic després que el 12 d'octubre, dia de la festa nacional espanyola, durant la recepció dels militars a la casa reial, es pogués apreciar una complicitat molt gran amb un company cadet de l'acadèmia. Les xarxes van bullir: qui era el jove amic d'Elionor? Però el cert és que ningú sap si la relació entre els dos va més enllà de l'amistat. De fet, dies més tard, la premsa del cor apuntava que Elionor podria tenir una relació amorosa, però no assenyalava cap a Saragossa, sinó que assegurava que la seva parella podria viure a Londres. Així, podria haver-lo conegut durant el període en què va estudiar el batxillerat internacional a l'elitista Atlantic College de Gal·les.

stats