Gent 29/06/2021

Ewan McGregor, pare per cinquè cop

Ha tingut la seva primera filla amb la seva actual esposa, Mary Elizabeth Winstead

1 min
Ewan McGregor reprendrà el personatge d'Obi-Wan Kenobi per a una sèrie de Disney+

BarcelonaDesprés d'aproximadament tres anys de relació, Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead s'han convertit en pares conjuntament amb la benvinguda de la seva primera filla en comú. La notícia ha sorprès molt, ja que la parella no havia anunciat l'embaràs en cap moment ni la premsa tampoc se n'havia assabentat. Tot i que és la seva primera filla junts, la nena és la cinquena filla de l'intèrpret, que ja en tenia quatre amb la seva exparella, Eve Mavrakis, de qui es va divorciar a finals del 2020.

L'encarregada de donar la notícia al món ha sigut la filla gran de McGregor, la Clara, que ha compartit una foto de la petita en el seu compte d'Instagram. En la publicació, en què comparteix dues instantànies sostenint la seva nova germana, escriu: "Felicitats al pare i la Mary. Aquest és el millor regal". L'Esther, la segona filla de l'escocès, asseguda a la mateixa cadira que la seva germana, també ha compartit unes fotografies agafant la petita i n'ha revelat el nom: "Benvinguda a la família, petita Laurie".

Clara McGregor amb la petita Laurie

McGregor, de 50 anys, i la també actriu Mary Elizabeth Winstead, de 36, es van conèixer en el rodatge de Fargo el 2016, quan ell encara estava casat amb Mavrakis. El 2017 el matrimoni va anunciar la seva separació, i el 2018 van començar el procés de divorci, que s'ha allargat fins a finals del 2020. A banda de per la seva paternitat, aquest 2021 McGregor ha sigut notícia per haver donat vida al dissenyador Roy Halston en una sèrie per a Netflix.

stats