Gent 05/11/2021

La família de Maradona ofereix cases i cotxes del 'pibe' en subhasta

Se celebrarà el 19 de desembre

À.G.
2 min
Maradona pintat a Nàpols

BarcelonaEls hereus de Maradona han volgut fer net, i també caixa. La família ha muntat una subhasta online per al 19 de desembre. "S'han seleccionat màquines de córrer, articles d'ús quotidià que tenia Diego a Dubai, televisors, indumentària de la marca esportiva que el va vestir tota la vida i algunes coses firmades per ell mateix", explicava un dels advocats a Infobae. Això sí, part del llegat es conservarà: "S'han deixat fora del lot premis o samarretes que li van regalar i que ell atresorava".

Aquest 25 de novembre es complirà el primer any de la mort de l'astre argentí. Tot i que acumulava una fortuna considerable, també tenia molts deutes, que són els que els hereus volen eixugar amb aquesta subhasta. A més, s'està a l'espera d'unes proves d'ADN que haurien de determinar si suma dos fills no reconeguts al repartiment de l'herència.

Però, més enllà dels records i els objectes menuts, la subhasta té cinc ítems que són la joia de la corona. El primer és la casa de Buenos Aires, que sortirà amb un preu base de 780.000 euros. És l'habitatge que va comprar als seus pares i la que va ser escenari del reconeixement de Diego Júnior com a fill legítim. En l'actualitat, estava ocupada per les germanes. Amb un preu molt més modest de partida, 56.000 euros, també estarà disponible un apartament a Mar del Plata, la ciutat turística per excel·lència de l'Argentina.

Una de les passions del pibe eren els cotxes i, per als fans de butxaques més fondes, la família posa a l'aparador una de les últimes adquisicions que va fer el futbolista: un BMW 7501, model 2020, que engega amb 195.000 euros com a preu de sortida. És molt més que el preu de venda oficial del vehicle, però en la quantitat hi ha influït el fet que és un cotxe que no es distribueix pràcticament al país americà, fins al punt que es calcula que només n'hi ha cinc en circulació. També està en joc una minivan Hyundai H1, del 2018, per 38.000 dòlars i un BMW M4, del 2019, amb la seva signatura serigrafiada al parabrises, que partirà de 143.000 euros.

stats