Masclisme

Així ha censurat un diari iranià el cul de Georgina Rodriguez, la nòvia de Cristiano Ronaldo

Un mitjà del país ha reduït el voluptuoses corbes de la influenciadora

2 min
Una foto de Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo

Georgina Rodríguez, nòvia de Cristiano Ronaldo, és coneguda, entre moltes altres coses, per la seva voluptuositat, de la qual presumeix sovint a les xarxes. Però les corbes de la influenciadora no agraden a tothom. En concret, el cul de Rodríguez molesta el règim iranià, especialment els mitjans del país. El diari Hamshahrí va publicar una fotografia del 39è aniversari de Cristiano Ronaldo on el futbolista apareix acompanyat de la parella i els fills. Quan la imatge es posa al costat de la que va compartir Ronaldo a Instagram, s'hi detecta una gran diferència: en la que ha fet servir el diari es veu de manera clara que el cul de Rodríguez ha estat reduït amb un tall pla i barroer amb PhotoShop.

Actualment, Cristiano Ronaldo, Georgina Rodríguez i els seus fills viuen a l'Aràbia Saudita, on es van traslladar perquè ell fos l'estrella de l'equip Al-Nassr. Tot i que és un país on no es respecten els drets de les dones, igual que a l'Iran, Rodríguez assegura sentir-s'hi molt còmoda i segura. En una entrevista a El hormiguero va remarcar que era un país on es tenia molta cura de les dones i els nens.

La foto de la polèmica
Comparativa entre la foto del diai i la real

La decisió del mitjà iranià ha estat criticada a tot el món, malgrat que l'afectada no s'hi ha pronunciat. Una de les persones que s'ha mostrat escandalitzada per la censura del diari ha estat l'activista feminista i parlamentària belga Darya Safai: "És un exemple de com estan de malalts els islamistes quan es tracta del cos femení. La premsa del règim iranià censura el cul de Georgina Rodríguez, la dona de Ronaldo. Publiquen una imatge on s'ha eliminat gran part del cul de manera amateur. Així és exactament com miren les dones els islamistes malalts. Per això prefereixen fer-les invisibles sota un vel o xador", deia en una publicació a X.

Els mitjans espanyols també se n'han fet ressò. La periodista Cristina Pardo, al programa Más vale tarde de La Sexta, afirmava: "Hem passat de tapar un nu a reduir les mides d'una persona, em sembla ridícul".

Tal com es mostra a la seva docusèrie, Georgina Rodríguez dedica bona part del seu temps a tenir cura del cos. Potser per això una font pròxima a la parella ha assegurat que la censura del mitjà iranià no li deu haver agradat gaire. "Ella treballa molt el seu cos i està molt orgullosa de les seves corbes i denuncia que la visió de les dones en algunes parts del món està distorsionada", diu la font esmentada per mitjans com La Razón.

stats