Georgina Rodríguez: "Molts coneixen el meu nom. Pocs saben qui soc"

El 'reality' de Netflix sobre la vida de la nòvia de Cristiano Ronaldo ja té data d'estrena

2 min
Georgina Rodríguez al Festival de Venècia

BarcelonaEl reality sobre la vida de Georgina Rodríguez, influencer de professió i coneguda pel fet de ser parella del futbolista Cristiano Ronaldo, arribarà a Netflix el 27 de gener, segons ha revelat la plataforma aquest dimarts. Soy Georgina s'estrenarà mundialment aquell dia i promet revelar tots els aspectes de la seva vida, des de la part més pública i coneguda fins a la més personal. "Viurem amb ella el seu dia a dia, la seva maternitat, la seva relació amb Cristiano Ronaldo, els seus viatges, les seves festes… Descobrirem les seves veritables amistats, els seus anhels i desitjos, els seus moments alts i baixos. Coneixerem qui és realment Georgina Rodríguez", ha apuntat la plataforma sobre aquest projecte, produït per Komodo Studio.

Amb més de 28 milions de seguidors a Instagram, Georgina fa de model, és mare, influencer, empresària, ballarina de formació i parella del futbolista, amb el qual està esperant actualment una bessonada. "El 27 de gener podrem veure la seva faceta més personal: un retrat emotiu i en profunditat de la dona que hi ha darrere de les portades, les fotos, els stories i els grans titulars", ha afegit la plataforma. En un vídeo promocional del programa, apareix la mateixa Georgina, vestida de negre, sobre unes lletres daurades amb el seu nom: "Molts coneixen el meu nom. Pocs saben qui soc", apunta la jove, de 27 anys, que té una filla amb el futbolista a la qual van posar Alana Martina.

Georgina Rodríguez va néixer a l'Argentina, però va viure des de ben petita a la població aragonesa de Jaca, ubicada a la província d'Osca. És filla de pare argentí i mare espanyola. "El meu pare és argentí i la meva mare és de Múrcia. Van anar a Buenos Aires amb la meva germana Ivana perquè elles coneguessin la família del meu pare. Van decidir quedar-s'hi un temps i hi vaig néixer jo. El meu pare va intentar convèncer la meva mare de viure a l'Argentina, però no ho va aconseguir i, quan jo tenia un any, van tornar a Múrcia. Després, ens vam traslladar a viure a Jaca", va explicar ella quan va començar a relacionar-se-la amb Cristiano.

Formada com a ballarina, ha treballat en diverses botigues de luxe de la capital espanyola. De fet, alguns mitjans van publicar que era a la botiga de Gucci on havia conegut el futbolista. “Vaig fer ballet durant quinze anys. La meva formació en dansa clàssica m'ha aportat valors com l'amor a l'art, la companyonia, la disciplina i la importància de portar una vida sana. En el meu dia a dia m'agrada cuidar-me fent esport i menjant de manera equilibrada”, ha explicat en alguna ocasió Rodríguez, que mentre el seu nòvio va estar jugant a la Juve italiana va participar en el festival italià de San Remo com a presentadora. A Espanya, va formar part d'un episodi del programa Mask singer.

stats