Nou romanç

Anna Castillo confirma la seva relació amb Álvaro Mel: "Molt de compte amb la bifòbia, que és una cosa lletgíssima"

Un vídeo d'un petó entre els dos protagonistes de la sèrie 'Un cuento perfecto' confirma la seva relació

2 min
Álvaro Mel i Anna Castillo en una foto d'Instagram

BarcelonaL'actriu catalana Anna Castillo, protagonista de la minisèrie Un cuento perfecto de Netflix, feia mesos que era objecte de rumors que la relacionaven amb el seu company de repartiment a la mateixa ficció, Álvaro Mel. La possible relació s'ha confirmat aquesta setmana quan Castillo, que fa temps que va declarar que és bisexual, va publicar uns stories on felicitava Mel pel seu aniversari, una demostració d'afecte que no va ser ben rebuda per alguns fans de l'actriu, que li van fer arribar comentaris bifòbics, com ella mateixa ha denunciat. "Noies, molt de compte amb la bifòbia, que és una cosa lletgíssima", publicava Castillo a Instagram, poc després de felicitar la seva nova parella.

Petites clarianes d'un món més divers i respectuós s'obren de tant en tant. Així i tot, la bisexualitat encara carrega l'estigma caduc d'un suposat vici. Castillo sempre ha sigut clara: "Jo soc bisexual i la meva bisexualitat la vaig descobrir ja de gran", va dir en una entrevista. L'actriu va tenir una relació de cinc anys amb la fotògrafa Lara Blanco que es va acabar l'octubre passat. Des de llavors, ha mantingut una total discreció sobre la seva vida privada. Però des del llançament de la comèdia romàntica Un cuento perfecto, les sospites d'una relació amb Álvaro Mel han anat en augment.

L'actriu catalana i l'ex-influencer es van conèixer gravant els sis capítols de Netflix que es van estrenar el 28 de juliol i que han tingut molt bona acollida de públic. Tant en els vídeos promocionals de l'estrena i les premières com en el contingut que penjaven a xarxes ja traspuava entre tots dos una molt bona sintonia, encara que ni Mel ni Castillo mai van arribar a fer cap declaració al respecte. Però la difusió d'un vídeo gravat durant la celebració de l'aniversari d'ell ha acabat per confirmar que l'amor que ficcionaven durant el rodatge ha traspassat la pantalla.

@abelplanelles

El primer beso de Anna Castillo y Alvaro Mel

♬ VAGABUNDO - Sebastián Yatra & Manuel Turizo & Beéle

Dimecres a la nit, els dos protagonistes de la sèrie eren a casa d'un amic fent una petita celebració. Un dels convidats va gravar una instastory amb la mala sort d'enxampar a Mel i Castillo fent-se un petó. El vídeo va circular per les xarxes ràpidament i al cap d'unes hores aquelles imatges testificaven rotundament la relació entre tots dos. Malgrat que fins ara no hi havia cap imatge explícita de la parella, la revista ¡Hola! ja fa unes setmanes va publicar que tots dos actors mantenien una relació després d'haver estat vistos en una actitud romàntica pels carrers de Madrid.

stats