Gent

"Bon Nadal, Barbie", Ryan Gosling torna a cantar com a Ken en un projecte personal

L'actor ha emprès la seva faceta musical amb el llançament de l' àlbum 'Ken, the EP'

2 min
Ryan Gosling i Margot Robbie són Ken i Barbie a la pel·lícula de Greta Gerwig.

BarcelonaSi aquest 2023 se li hagués d'adjudicar un color, sens dubte seria el rosa. Resulta que no n'havíem tingut prou amb el fenomen de Barbie, que ha revolucionat taquilles de cinema, aparadors de botigues i algun prejudici a més d'un, que aquest divendres Ryan Gosling ha llançat una nova cançó. El famós tema de la pel·lícula I'm just Ken ha estat l'última sorpresa que s'ha incorporat al disc de l'actor dedicat al film, Ken, the EP, però a diferència de les cançons que acompanyen el disc, aquesta ha estat versionada amb sons nadalencs.

Ryan Gosling ha llançat el darrer clam de frustració masculina de l'any en forma de nadala. Rodejat de llums de Nadal i sons de campanetes, l'actor que encarna els estereotips d'home a la pel·lícula de Barbie ha interpretat la nova versió d'I'm just Ken (Merry Christmas, Barbie) amb la col·laboració del cantant i DJ Mark Ronson.

Gosling ja va ser l'únic cantant no professional que es va atrevir a interpretar una de les setze cançons de Barbie, una cançó que més tard també va ser afegida al disc del film, que duu el nom Barbie the album. Però amb l'aventura musical de la pel·lícula no en va tenir prou. Per això l'actor va decidir embarcar-se en un àlbum sencer, Ken, the EP, per commemorar el personatge que va interpretar. És la primera vegada que materialitza un projecte musical propi, encara que està vinculat a l'àmbit musical des del 2007.

El llançament del nou single i videoclip s'ha fet viral a xarxes i a YouTube, on ja acumula més d'1,4 milions de reproduccions en menys de 24 hores. Al videoclip, de cinc minuts, s'hi pot veure Gosling tocant un piano de cua decorat amb boles i llums de Nadal, juntament amb altres músics i el cantant Mark Ronson. A més de la cançó, també ha llançat un petit esquetx dedicant un "bon Nadal a la Barbie, allà on sigui", que està tenint milers de comparticions.

Juntament amb aquest tema, hi ha dues versions més: In my feeling acoustic i Purple Disco Machine Remix, dues cançons amb estils força diferents, la primera amb ritme de balada i la segona amb sons disco. Aquest àlbum produït per Atlantic Records pretén fer dentetes al que la mateixa pel·lícula va llançar després de la Barbie. Així i tot, sembla que és una competència amistosa, perquè des del mateix compte de X Barbie the album han republicat la cançó.

stats