Recuperació
Gent Famosos 02/01/2023

Concha Velasco ja ha rebut l'alta hospitalària

L'artista, de 83 anys, haurà de rebre una suplementació externa d'oxigen

2 min
Concha Velasco en una escena de 'La habitación de María'

BarcelonaL'actriu Concha Velasco ha rebut l'alta mèdica després de passar uns quants dies ingressada a l'Hospital Universitario Puerta de Hierro de Majadahonda després que empitjorés el seu fràgil estat de salut, i ha pogut tornar a la residència on viu. Segons ha avançat el diari digital 20 minutos, l'artista haurà de rebre oxigen i abstenir-se de fer esforços. A més, quedarà sota les cures dels seus familiars i del personal sanitari d'aquest centre.

Aquest últim ingrés va respondre a les directrius mèdiques que Velasco (Valladolid, 1939) segueix des que a finals de l'any passat la seva salut es va debilitar "de manera ràpida i progressiva a causa de la malaltia", segons va confirmar el seu fill Manuel al portal Vanitatis. L'actriu, de 83 anys, va rebre l'alta hospitalària a temps per passar el Cap d'Any fora de l'hospital acompanyada dels seus dos fills: Manuel i Paco. "Tota la família, que és molt nombrosa i espectacular, estem donant-li suport i confiem que els metges, quan ho considerin oportú, li donin l'alta", va dir el seu fill Manuel als mitjans quan es va conèixer l'ingrés de l'artista.

Velasco, que viu en una residència per a la tercera edat des de principis del 2022, va prendre la decisió d'instal·lar-s'hi quan va veure que la seva mobilitat estava molt limitada arran dels problemes d'artrosi que pateix. A la residència de l'exclusiva localitat madrilenya de Las Rozas, Velasco rep visites de moltes persones del món de la faràndula amb les quals ha compartit escena i amistat al llarg de la seva vida. La representant Susana Uribarri, Ana Obregón o José Sacristán són alguns dels que l'han anat a veure, segons ha transcendit. De fet, últimament, el seu fill Manuel va haver de demanar que baixés la intensitat de les interaccions amb la seva mare "perquè es fatiga al parlar i necessitem que estigui tranquil·la".

stats