Música

Dua Lipa, visita secreta a Barcelona i concert exclusiu per a la convenció de McDonald's

La cantant actuarà dijous al Palau Sant Jordi només per als treballadors de la multinacional nord-americana

2 min
Dua Lipa durant el concert al Palau Sant Jordi.

BarcelonaD'aquí menys d'un mes la cantant Dua Lipa llançarà el seu tercer àlbum. Però abans de fer públiques totes les cançons de Radical optimism, l'estrella del pop ha passat per Barcelona, entre altres coses per ser el plat fort d'un concert exclusiu per a la convenció de McDonald’s, que ha congregat 14.000 treballadors de l'empresa d'arreu del món a la capital catalana. La multinacional ha reservat el Palau Sant Jordi per a aquest dijous i oferirà als seus empleats la possibilitat de veure en directe Dua Lipa i també el grup nord-americà The Killers, que ho han aprofitat per actuar també avui a la sala Razzmatazz.

El concert per als treballadors de McDonald's arrencarà a les cinc de la tarda i, evidentment, no permetrà l'entrada a fans que no formin part de l'empresa. The Killers obrirà l'espectacle i la cantant londinenca d'origen albanokosovar tancarà el concert.

Abans de complir els seus compromisos laborals, Dua Lipa ha volgut disfrutar de Barcelona i ha estat passejant per la ciutat acompanyada de la seva parella, l'actor britànic Callum Turner. La visita de la cantant ha cridat l'atenció d'algunes de les seves fans barcelonines. Tal com ha quedat recollit en un vídeo de TikTok, una d'elles se la va trobar fent cua per comprar un gelat a DelaCrem, una gelateria situada al carrer Enric Granados, i després de comprovar que era ella (va buscar a Google si els tatuatges de la noia en qüestió coincidien amb els de Dua Lipa) li va demanar una foto. L'artista li va respondre que aquests dies a Barcelona no es feia fotos amb els fans però li va agrair el seu interès, com es pot veure en el vídeo.

@mariagabrielita Dua Lipa en Barcelona la vimos bajarse justo en Lilo Enric Granados @Lilo Brunch 🧸 y nuestra sorpresa fue verla haciendo fila para comer helados en uno de los mejores sitios de la ciudad @DelaCrem 😎😎😎 a @Esther Cedeño ⭐️ Content Creat le estaba dando un micro infarto. Y como siempre yo grabando todo 🤪😝😂 #dualipainspain #dualipa @Dua Lipa @dualipafan ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

A mitjans de març Lipa també va triar Barcelona per rodar el videoclip d'Illusion, el senzill que estrena demà.

A banda de passar uns dies a Barcelona, Dua Lipa també ha viatjat a Madrid, on va sortir de festa amb la seva parella al local La Discoteca. També va dinar amb Pedro Almódovar, Julianne Moore i Tilda Swinton, que estan immersos en el rodatge de la pel·lícula The room next door. La trobada va ser immortalitzada pel germà del director, Agustín Almódovar, que va compartir una imatge de tots quatre a X. Dua Lipa és una gran admiradora del cineasta manxec i, de fet, el va entrevistar per al seu pòdcast, Dua Lipa. At your service, on va demostrar que ha millorat en el seu domini del castellà.

stats