Famosos

La ruta de Dua Lipa per Barcelona durant el rodatge del seu videoclip (i un barnús molt especial)

La cantant ha passat aquest cap de setmana a la capital catalana, com ja havia fet altres vegades

2 min
Dua Lipa a Clos Lentiscus, un celler de Sant Pere de Ribes

BarcelonaAquest cap de setmana Dua Lipa ha tornat a escollir la capital catalana per passar el cap de setmana i també per rodar el seu pròxim videoclip per a l'àlbum Radical optimism, que sortirà a la venda el 3 de maig. Tot i el secretisme que ha volgut mantenir sobre les localitzacions del videoclip, sota els ulls dels més avesats a la ciutat no han passat desapercebuts els restaurants, museus i piscines olímpiques triats per la cantant d'èxit. L'albanesa ho va deixar brodat al seu barnús: Barcelona i Dua Lipa s'estimen.

Aquesta no és la primera vegada que Dua Lipa escull Barcelona per passar uns dies, tampoc per rodar-hi un videoclip. El 2020 ja va rodar la cançó Physical –amb més de 5 milions de reproduccions a YouTube– a la Fira de Barcelona i aquesta vegada no s'ha allunyat gaires metres més enllà. Per les pistes sublims de la cantant i els vídeos publicats a les xarxes dels seus ballarins, s'ha pogut endevinar que l'epicentre d'un dels videoclips que apareixeran al pròxim àlbum Radical optimism ha estat Montjuïc.

En la primera fotografia d'un llarg carrusel d'imatges publicada al seu perfil, Dua Lipa apareix posant amb un vestit negre i amb copa en mà al que indubtablement són les parets del CaixaForum de Barcelona. A pocs metres de distància, la cantant d'èxit internacional també va publicar una fotografia on hi ha diferents elements reconeixibles que donen força pistes sobre el videoclip que es publicarà el 3 de maig. Tot i aparèixer d'esquena, es reconeix que la persona de la fotografia és la mateixa cantant pels seus cabells de color caoba, i també s'aprecien diferents treballadors del rodatge treballant a les piscines olímpiques de Montjuïc. Però la cirereta del pastís de la imatge és el text brodat a l'esquena del barnús que du posat per a l'ocasió: Barcelona, un cor vermell i el seu nom, Dua.

Però no tot ha estat treballar. La cantant britànica d'origen albanès també ha tornat al seu restaurant de confiança, el Gresca. El petit local del carrer Provença, conegut per les seves tapes i una bona selecció de vins, ha estat l'escollit per degustar plats de temporada, com l'arròs de mongetes tendres, amb tomàquet, pebrot i carxofes, uns seitons i altres platets de marisc. La mediterraneïtat de l'àpat també va seguir amb l'acompanyament dels platets amb diferents ampolles de vi, un gust per la beguda de Dionís ja conegut després que el febrer del 2023 fes una visita al celler Clos Lentiscus, de Sant Pere de Ribes.

stats