Nova relació
Gent Famosos 11/10/2022

Julio José Iglesias aprofita l'enrenou familiar per presentar la seva nova xicota

El fill gran de Julio Iglesias i Isabel Preysler ha parlat de la ruptura de la seva germana Tamara Falcó en una entrevista en exclusiva a '¡Hola!'

2 min
Julio José Iglesias  es divorcia

BarcelonaBon aprenent de la seva mare, Julio José Iglesias Preysler ha gestionat sempre la seva vida privada amb tota l'astúcia per engreixar el seu compte corrent. En aquesta ocasió, el seu instint no ha estat menor i el primer fill home de l'extint matrimoni entre Julio Iglesias i Isabel Preysler no ha desaprofitat l'oportunitat d'acaparar atenció mediàtica parlant de la polèmica ruptura entre la seva germana Tamara Falcó i Íñigo Onieva al mateix temps que es promocionava a ell mateix i al seu nou disc mentre venia un nou capítol de la seva vida sentimental, al costat de la model brasilera Vivi di Domenico.

A les pàgines d'¡Hola! Julio José hi ha presentat la seva nova xicota, una model establerta a Mèxic amb la qual porta cinc mesos de relació. Ella és Vivi di Domenico, una jove brasilera que ara ocupa el seu cor després que fa un any i vuit mesos se sabés que el primogènit de Julio Iglesias i la també model Charisse Verhaert ho havien deixat després de divuit anys de relació. A pesar que encara no viuen junts, ja que ell viu entre Califòrnia i Miami i ella a Mèxic, assegura que es veuen regularment. Ella, de 30 anys –19 menys que ell–, es dedica a la moda però també treballa com a influencer a les seves xarxes socials, on és seguida per uns 30.000 usuaris d'Instagram. Iglesias es refereix a ella com la seva "ànima bessona" i assegura que no li sabria greu passar de nou per l'altar, com va fer amb Verhaert després de 10 anys de relació. "No m'importaria casar-me de nou. Desitjo que tot vagi bé amb Vivi i que puguem formar la nostra família. Vull ser pare. És una experiència que no m'agradaria perdre'm", explica abans de dir que pensen que ella s'hauria de traslladar als EUA per continuar la relació.

Iglesias també revela que la model ja coneix alguns dels famosos membres de la família de Julio José. "Aquest estiu vam viatjar a Espanya i Vivi va conèixer part de la meva família. Vam estar a Madrid i vaig presentar-li la meva mare i les meves germanes Ana i Tamara. Pel que vaig veure, es van avenir molt". "La seva mare és meravellosa i les seves germanes també. Ens avenim molt. És una cosa molt important per a Julio i per a mi, perquè per a tots dos la família és primordial", afirma la model brasilera sobre la famosa família on ha anat a parar.

Julio José Iglesias amb la seva ex, Charisse Verhaert

Julio José també aprofita l'entrevista per donar el seu punt de vista sobre la sonada ruptura de la seva mitja germana Tamara Falcó amb Íñigo Onieva, que fa dos dies li demanava públicament perdó a ella per haver-li estat infidel. "Íñigo ha perdut una dona magnífica. Tamara mereix un altre tipus d'home, que estigui a la seva altura pel que fa a sentiments i bondat. La meva germana és molt especial, té un gran cor. Bonica per dins i per fora", ha sentenciat Iglesias, que ha afegit: "Li vaig dir que val més que això hagi passat abans del casament. Quan estàs casat, costa més trencar l'enllaç i la desil·lusió és encara més gran. Per aquest motiu, les coses s'han donat d'una manera que crec que ha estat el millor per a ella, dins del gran dolor que sent", conclou l'artista, que actualment es dedica a cantar versions de les cançons més conegudes del seu pare.

stats