De cita

Kylie Jenner i Timothée Chalamet ja no s'amaguen

La parella s'ha deixat veure en actitud romàntica al concert de Beyoncé d'aquest dilluns

2 min
Kylie Jenner i Timothée Chalamet

BarcelonaEntremig de tantes ruptures, feia mesos que corria la veu d'un nou idil·li. Però a diferència del que sol passar, els rumors no acabaven de convèncer per l'aparent divergència vital entre la model i empresària Kylie Jenner i l'actor novaiorquès Thimothée Chalamet. Les reticències a aquesta possible relació han durat fins a aquest dilluns, quan al concert de Beyoncé a Los Angeles la parella ha volgut deixar clar que estan junts.

A l'abril el digital TMZ ja va avançar que s'havia vist Kylie i Timothée demanant menjar a domicili al mateix restaurant. Més tard, el cotxe de la model va ser fotografiat aparcat fora de casa de l'actor. Però tot i les evidències que apareixien als mitjans, tant el de Nova York com la de Los Angeles van emetre un comunicat desmentint les informacions publicades. Després de la negació dels dos joves i la distància física i vital aparentment insalvable, el rumor es va dissoldre. No ha estat fins cinc mesos després que s'han deixat veure abraçats i petonejant-se durant l'actuació de Beyoncé d'aquest dilluns.

Acompanyats de Justin i Hailey Bieber, Adele, Zendaya i altres membres de la família Kardashian a la zona VIP del concert, Kylie i Thimotée han volgut eliminar qualsevol rastre de dubte sobre la seva relació romàntica. Per bé que cap dels dos semblava ser conscient que estaven sent gravats, era qüestió de temps que la cita sortís a les xarxes i principals capçaleres del cor.

Jenner, de 26 anys, és mare de dos fills per la relació intermitent que ha tingut amb Travis Scott. El seu imperi personal i familiar, que inclou l'empresa Kylie Cosmetics, s'ha construït al voltant de la seva imatge i la seva participació al reality show Keeping up with the Kardashians. Pel que fa a Chalamet, de 27 anys i de família francesa, s'ha dedicat des de ben petit a estudiar interpretació i a aparèixer a la pantalla gran en papers secundaris. El seu salt a la fama va ser amb la pel·lícula Call me by your name, que li va valer la seva primera nominació a l'Oscar al millor actor. També ha participat en films com Dune i Interestellar. Malgrat la seva trajectòria, ha destacat per la seva discreció en l'àmbit personal i, de fet, fins ara només se li ha conegut una relació amb Lily-Rose Depp, filla de Johnny Depp i Vanessa Paradis.

stats