Relacions

Les llàgrimes de Justin Bieber que alimenten els rumors de crisi amb Hailey Bieber

El cantant canadenc ha publicat a Instagram un carrusel amb diferents fotografies, entre les quals n'hi ha dues en què apareix plorant sense donar cap explicació

2 min
Justin Bieber publica dues imatges polorant

BarcelonaMal final de setmana per a Justin Bieber. Aquest diumenge el cantant d'èxit va publicar al seu perfil d'Instagram un carrusel de deu fotografies força variades de la seva vida personal. Dues d'elles, la setena i la vuitena, han fet saltar les alarmes als seus fans: dos primers plans de Bieber plorant. Tot i que l'artista no ha escrit cap peu de pàgina a la publicació i tampoc ha fet cap declaració pública, els seus seguidors assenyalen com a motiu principal de la tristesa del músic la possible ruptura amb la seva dona, Hailey Bieber.

Ballant, cantant damunt d'escenaris, fulles del que podria semblar marihuana, un amic amb el marxandatge de Justin i dues fotografies de llàgrimes caient-li per les galtes. El carrusel d'imatges, sense context previ ni explicacions posteriors, ha deixat els fans descol·locats. "Si us plau, digue'm per què estàs plorant... em moro per saber-ho", diu un dels més de 36.000 comentaris que acumula la fotografia que va publicar diumenge. Altres també recorden la relació d'amor i desamor entre Justin i Selena Gómez: "Selena, mira com plora perquè et troba a faltar".

Però a diferència de la inquietud dels seus fans, la seva dona i model d'èxit, Hailey Bieber, va comentar la publicació amb un lacònic: "Bonic ploraner". La resposta, i altres esdeveniments passats, han fet que els seguidors especulin sobre la situació sentimental de Justin. La primera persona que va fer saltar les alarmes d'una possible ruptura de la parella, casada el 2018, va ser el pare de Hailey, Stephen Baldwin.

Fa tot just dos mesos el sogre de Justin Bieber va difondre un missatge força críptic i que encara no s'ha sabut com interpretar. "Cristians, si us plau, quan penseu en el Justin i la Hailey dediqueu un moment a pregar per donar-los saviesa, protecció i mantenir-los a prop de Déu", van ser les paraules que Stephen Baldwin va publicar en un stories d'Instagram. Ara bé, després d'aquest episodi, tots dos es van deixar veure abraçats i fent-se moixaines al festival de Coachella, que es va celebrar en dues tongades diferents, la primera, del 12 al 14 d'abril i, la segona, del 19 al 21 d'abril. Aquesta escena romàntica entre el cantant i la model va ser publicada a l'Instagram de Justin i és la darrera imatge a les xarxes socials del matrimoni.

stats